Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι τρελά εpωτευμένος και φοβάται μήπως του «κλέψουν» την Μπριζίτ

Advertisement
Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι τρελά εpωτευμένος και φοβάται μήπως του «κλέψουν» την Μπριζίτ
Advertisement

Ζουν έναν μεγάλο έpωτα, παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν

Ακούραστη, δίπλα στον Εμανουέλ Μακρόν κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ήταν ο «βράχος» του, όπως ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος έχει τονίσει κατ’ επανάληψη σε συνεντεύξεις του.

Σήμερα ως Πρώτη Κυρία η Μπριζίτ Μακρόν είναι μια «αναμφισβήτητη» προσωπικότητα στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αναφέρει ο γαλλικός Τύπος και υπογραμμίζει ότι η 65χρονη σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν είναι «η αγαπημένη Πρώτη Κυρία των Γάλλων» και αυτό αποδεικνύεται από τις επιστολές οι οποίες καταφθάνουν σε καθημερινή βάση στο γραφείο της. Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι τρελά ερωτευμένος και φοβάται μήπως του «κλέψουν» την Μπριζίτ - Εικόνα 2

Ποτέ ένα προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν ήταν τόσο κοντά, ο 40χρονος Εμανουέλ Μακρόν και η 65χρονη Μπριζίτ, παρά τα 25 χρόνια τα οποία τους χωρίζουν έχουν μια μοναδική σχέση που τραβάει την προσοχή όλων. Η εφημερίδα Le Parisien στο κυριακάτικο φύλο της κάνει μνεία στην δυνατή αγάπη του Γάλλου προέδρου για την σύζυγό του, την πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών στο λύκειο της Αμιέν, την οποία γνώρισε όταν εκείνος ήταν μαθητής και εκείνη μια παντρεμένη εκπαιδευτικός και μητέρα τριών παιδιών. Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι τρελά ερωτευμένος και φοβάται μήπως του «κλέψουν» την Μπριζίτ - Εικόνα 3 Στο δημοσίευμα της εφημερίδας μιλούν για το προεδρικό ζεύγος άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν. Αν και πολλοί θα πίστευαν πως η Μπριζίτ φοβάται μήπως «χάσει» τον κατά πολύ νεότερο σύζυγό της, η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

«Ο Εμανουέλ είναι πολύ εpωτευμένος. Όχι στ’ αλήθεια ζηλιάρης. Αλλά προσέχει τι κάνει εκείνη, ποιον κοιτάζει. Τη βρίσκει τόσο εξαιρετική, φοβάται πως θα του την κλέψουν», αποκάλυψε στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος Μακρόν είναι ο άντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα γιατί «πάντα φροντίζει την σύντροφό του».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υφυπουργός Ισότητας Μαρλέν Σιαπά σημείωσε για τη σχέση του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας: «Αυτή είναι για εκείνον τα πάντα. Η φράση που άκουγα περισσότερο από τον πρόεδρο κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν “Πού είναι η Μπριζίτ;”».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα