Ελένη Μενεγάκη: «Έκανα παιδί στα 45 και είμαι περήφανη»

Advertisement
Ελένη Μενεγάκη: «Έκανα παιδί στα 45 και είμαι περήφανη»
Advertisement

Για τις γυναίκες που κάνουν παιδιά σε μεγάλη ηλικία μίλησε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε παιδί στα 45 της.

Μια συζήτηση σχετικά με τις γυναίκες και τους άνδρες οι οποίοι κάνουν παιδιά σε μεγάλη ηλικία έγινε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Η συνεργάτιδα της εκπομπής Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε για τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί σε μεγάλη ηλικία και κυρίως για τις γυναίκες οι οποίες αποκτούν παιδί έπειτα από τα 45 χρόνια, καθώς και για το κοινωνικό στίγμα που τις ακολουθεί.

Η Ελιάνα ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη κατακραυγή και οι «κακές γλώσσες», οι οποίες κρίνουν αρνητικά μία γυναίκα που αποκτά παιδί σε μεγάλη ηλικία.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε το τέταρτο παιδί της στα 45, δήλωσε:

«Με έχεις απέναντί ​​σου, έμεινα έγκυος στα 44 και γέννησα στα 45. Για πες ρε Ελιάνα εγώ ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, ποτέ δεν με απασχόλησε τι θα πει ο άλλος, ποτέ δε σκέφτηκα αυτό που κάνω τι αντίδραση θα έχει στους άλλους… εγώ πάντα πιστεύω ότι ο καθένας μας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει εκείνος για τον ίδιο.

Άρα δεν μπήκα σ ‘αυτή τη διαδικασία. Μπορεί να άκουσα έναν, δε θέλω να ονοματίσω ποιον, γιατί πάει η Μενεγάκη και κάνει παιδί… με έχεις παράδειγμα είμαι γυναίκα που έκανα παιδί μετά τα 40, εγώ είμαι απέναντί σου… Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί;

Το έχω σήμερα εγώ και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν πιστεύω ότι το έκανα; Κάθε πρωί με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω θεέ μου σε ευχαριστώ και λέω «Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια». Εγώ με θαυμάζω γι’ αυτό… ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: «Έκανα παιδί στα 45 και είμαι περήφανη» - Εικόνα 2

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα