Διευθυντής στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στους γονείς για τις πανελλήνιες: «Τα παιδιά σας είναι πολύ σπουδαιότερα από μια εξέταση»

Advertisement
Διευθυντής στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στους γονείς για τις πανελλήνιες: «Τα παιδιά σας είναι πολύ σπουδαιότερα από μια εξέταση»
Advertisement

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου και χαίρει ευρείας αποδοχής η ανάρτηση που έχει ανεβάσει ένας ανώνυμος διευθυντής σχολείου που δίνει μια απλή συμβουλή στους γονείς για τα παιδιά που καλούνται σε λίγες ημέρες να κάτσουν στα θρανία και να περάσουν από τη δύσκολη περίοδο των εξετάσεων.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά αν το παιδί δεν γράψει καλά: «Πείτε του, ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, είναι απλά μία εξέταση!»

ΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:Αγαπητοί γονείς,Οι εξετάσεις…

Posted by Ελένη Μπούρη on Tuesday, 22 May 2018

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Αγαπητοί γονείς,

Οι εξετάσεις των παιδιών σας θα ξεκινήσουν σύντομα. Ξέρω, ότι είστε όλοι τρομερά αγχωμένοι, προκειμένου το παιδί σας να τα πάει καλά σε αυτές.

Σας παρακαλώ, όμως, θυμηθείτε, ότι ανάμεσα στους μαθητές που θα κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον την ημέρα των εξετάσεων, υπάρχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος δεν χρειάζεται να ξέρει άριστα Μαθηματικά… Υπάρχει ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για την Λογοτεχνία… Υπάρχει ένας μουσικός, του οποίου οι βαθμοί στη Χημεία δεν θα έχουν ποτέ καμία σημασία… Υπάρχει ένας αθλητής, του οποίου η καλή σωματική κατάσταση είναι πιο σημαντική από τις γνώσεις του στη Φυσική…

Αν το παιδί σας φέρει υψηλούς βαθμούς στις εξετάσεις, αυτό θα είναι σπουδαίο! Αν δεν τα καταφέρει, όμως… σας παρακαλώ, μην του στερήσετε την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπειά του. Πείτε του, ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, είναι απλά μία εξέταση!

Τα παιδιά σας είναι φτιαγμένα για πολύ σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή τους, από ένα διαγώνισμα.

Πείτε του, πως ό,τι βαθμό κι αν φέρει, εσείς θα το αγαπάτε και δεν θα το κρίνετε. Σας παρακαλώ, κάντε το αυτό και, αφού το κάνετε, παρακολουθήστε πώς το παιδί σας θα κατακτήσει τον κόσμο. Ένα διαγώνισμα ή ένας χαμηλός βαθμός δεν μπορούν να στερήσουν από το παιδί σας τα όνειρα και τα ταλέντα του.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ο Διευθυντής του Σχολείου»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα