21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών

Advertisement
21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών
Advertisement

Η τύχη φάνηκε εξαιρετικά «γενναιόδωρη» στον νεαρό Ελοληνοκύπριο, που κάνει τη δουλειά των ονείρων του, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και πληρώνεται αδρά.

Ο 21χρονος Άλεξ Μαχαίρας ενδεχομένως να αποτελεί έναν από τους τυχερότερους εργαζόμενους στον κόσμο, αφού γυρίζει αεροπορικώς ολόκληρο τον πλανήτη, τεστάροντας τις ανέσεις των νεότευκτων αεροσκαφών.

Ο νεαρός Ελληνοκύπριος εργάζεται για λογαριασμό εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τις δοκιμές των ανέσεων και των παροχών των αεροπορικών εταιρειών ανά την υφήλιο, ενώ μεταξύ των καθηκόντων του είναι να δοκιμάζει το φαγητό και το ποτό τα οποία προσφέρονται από τις εταιρείες κατά τη διάρκεια υπερατλαντικών ταξιδιών.

21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - Εικόνα 2

21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - Εικόνα 3

21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - Εικόνα 4

Ο ίδιος νιώθει σαν «ψάρι στα νερά του», αφού από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τις πτήσεις στους αιθέρες, κατορθώνοντας να κάνει πραγματικότητα, ένα όνειρο που για τους πιο πολλούς αποτελεί άπιαστο στόχο.

Ο 21χρονος έχει κατά καιρούς φιλοξενηθεί σε μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, μοιραζόμενος τις εμπειρίες του από την «δουλειά» του, ενώ αναφέρει πως το μόνο που τον δυσκολεύει είναι η δοκιμή των καθισμάτων στα αεροσκάφη, αφού όλα του φαίνονται πολύ άνετα κι ευρύχωρα.

21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - Εικόνα 5

21χρονος Ελληνοκύπριος πληρώνεται αδρά για να τεστάρει τις ανέσεις των αεροσκαφών - Εικόνα 6

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα