ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη
Advertisement

Αυτό το παντρεμένο ζευγάρι από τη Βραζιλία γιόρτασε πρόσφατα τη γέννηση του μικρότερου μέλους της οικογένειάς του, ένα αγόpι. Αυτό το νεογέννητο δεν είναι μόνο το 13ο παιδί του ζευγαριού, είναι και ο 13ος γιος τους! Τώρα, το ζευγάρι δηλώνει ότι θα συνεχίσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει μια μικρή κυρία.

Ο Ireneu Cruz, ένας 40χρονος αγρότης και η υπέροχη σύζυγός του, η Jucicleide Silva, από τη Concei ao Coit της Βραζιλίας, είναι παντρεμένοι για 20 χρόνια. Όταν το ζευγάρι περίμενε το πρώτο του παιδί, οι δύο τους έκαναν μια συμφωνία: ο σύζυγος θα επέλεγε το όνομα των αγοpιών και η γυναίκα των κοpιτσιών. Μέχρι στιγμής, η Jucicleide δεν έχει επιλέξει το όνομα σε κανένα από τα 13 παιδιά τους – αφού όλα τους είναι αγόpια.

“Όταν η Jucicleide έμεινε για πρώτη φορά έγκυος συμφωνήσαμε ότι θα επέλεγε εκείνη το όνομα του παιδιού αν ήταν κοpίτσι, ενώ αν ήταν αγόpι, θα το επέλεγα εγώ,” είπε ο Cruz.

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 2

“Πάντα θαύμαζα τους παίκτες όπως Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho και Robinho.”

“Όλοι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές είχαν ένα όνομα που ξεκινούσε με το R, έτσι, αποφάσισα να δώσω στους γιους μου τα ονόματα των παικτών που μου άρεσαν”.

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 3

Το περασμένο φθινόπωρο, το ζευγάρι καλωσόρισε τον νεότερο γιο τους στον κόσμο, το Ronaldo. Ήλπιζαν ότι ο αριθμός 13 θα ήταν ο «τυχερός» – αφού περίμεναν την κόρη τους, αλλά όταν η μαία τους είπαν ότι δεν ήταν κοpίτσι, εκείνοι απλώς δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν να προσπαθούν.

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 4

Εκτός από το γεγονός ότι είναι μεγάλος οπαδός ποδοσφαίρου, ο Ireneu κάνει επίσης τον διαιτητή στους ποδοσφαιρικούς αγώνες των παιδιών του και στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού τους. Ονειρεύεται επίσης μια μέρα οι γιοι του να γίνουν αστέρες του ποδοσφαίρου.

“Θα ήταν καταπληκτικό αν ένα από τα αγόpια μας κατάφερνε να παίζει για τη Βραζιλία”, είπε. “Όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα ο Robson και ο Rauan.”

“Η εξαίρεση είναι ο Reinan που προτιμά να κυνηγάει κοpίτσια”.

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 5

“Δεν έχουμε πάρει μέχρι στιγμής κανένα μετάλλιο,” είπε. “Όταν κερδίζουμε, παίρνουμε μια κατσίκα ή κουτί με ποτά και φαγητό για τα παιδιά.”

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 6

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πιθανότητες ενός ζευγαριού να αποκτήσει 13 αγόpια στη σειρά είναι 1 στις 8.000. Αυτό κάνει την οικογένεια Cruz μία από τις πιο σπάνιες στον κόσμο.

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 7

Παρόλο που η Jucicleide δεν έχει ακόμη επιλέξει όνομα ούτε για ένα από τα παιδιά της, λέει ότι είναι ευχαριστημένη με την ανδροκρατούμενη οικογένειά της. Είπε:

“Κάθε μεσημέρι φτιάχνω ένα κιλό ρύζι, ένα κιλό φασόλια και ένα πολύ μεγάλο πακέτο μακαρόνια.”

Ζευγάρι από τη Βραζιλία με 13 γιους λέει πως δεν θα σταματήσει να κάνει παιδιά μέχρι να αποκτήσει κόρη - Εικόνα 8

“Φυσικά υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά ευτυχώς, δεν πεινάει ποτέ κανείς.”

“Αν έχουμε μία φρατζόλα ψωμί, αυτή μοιράζεται σε ίσα κομμάτια για όλους.”

“Το καλό είναι ότι όλα τα αγόpια μου συμπεριφέρονται καλά.”

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να ελπίζει ότι κάποια μέρα θα κρατήσει στην αγκαλιά της μία γλυκιά κόρη, η οποία θα συμπληρώσει την όμορφη οικογένειά τους.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement