«1 χρόνο χωρίς ζάχαρη»: Η απίστευτα αποτελεσματική δίαιτα γαλλίδας δημοσιογράφου

Advertisement
«1 χρόνο χωρίς ζάχαρη»: Η απίστευτα αποτελεσματική δίαιτα γαλλίδας δημοσιογράφου
Advertisement

Αυτό που μου έλειψε το περισσότερο στον έναν χρόνο χωρίς ζάχαρη ήταν η σοκολάτα. Το τσάι μου το πίνω πάντα χωρίς ζάχαρη, άρα δεν με πείραξε. Το αλκοόλ περιέχει σίγουρα ζάχαρη, αλλά σε ένα ξερό λευκό κρασί δεν έχει σχεδόν καθόλου. Μπορείς να πιείς ένα ποτήρι κάπου κάπου.

Αυτό που είναι σοκαριστικό είναι η αντίδραση των άλλων. Ολοι προσπαθούσαν να με πείσουν να φάω γλυκά! Οι καπνιστές που δεν μπορούν να σταματήσουν το κάπνισμα με αποκαλούσαν «εκνευριστική», «άχαρη». Η βασική αλλαγή που είδα πάνω μου ήταν το χρώμα δέρματος. Στις 4-5 εβδομάδες, ξύπνησα ένα πρωί και είχα ωραίο δέρμα στον καθρέφτη μου. Πολλοί μου το επεσήμαναν στο γραφείο μου, τις επόμενες ημέρες. Οι γιατροί μου εξήγησαν ότι η ζάχαρη προκαλεί ένα χημικό φαινόμενο στον οργανισμό, καραμελώνει θα έλεγα, και αυτό με τη σειρά του προκαλεί ρυτίδες και κιτρινωπό χρώμα. Το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του.

Εχασα επίσης 5-6 κιλά χωρίς να τρώω λιγότερο. Ενιωθα την ανάγκη να φάω πιο λιπαρά τρόφιμα, όπως αβοκάντο, ζαμπόν, τυριά και βούτυρο. Αλλά αποφεύγοντας την προστιθέμενη ζάχαρη αποφεύγετε τα κακά λίπη, όπως τα φοινικέλαια. Εχασα 14 εκατοστά στη μέση, 10 εκατοστά στη λεκάνη, έχασα αρκετή κυταρίτιδα και ένιωθα καλύτερα. Ποτέ πια δεν ένιωθα κούραση στις 11 το πρωί ή στις 16:30, στο γραφείο μου.

«1 χρόνο χωρίς ζάχαρη»: Η απίστευτα αποτελεσματική δίαιτα γαλλίδας δημοσιογράφου - Εικόνα 6

[]iefimeridaΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Advertisement

Πρόσφατα άρθρα