ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς

Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς
Advertisement

Και ξαφνικά, το απόγευμα του Σαββάτου η πλατεία Συντάγματος γέμισε με νέους αλλά και μεγαλύτερους άνδρες και γυναίκες, ντυμένους με παραδοσιακές στολές, οι οποίοι άρχισαν να χορεύουν!

Έκπληκτοι οι τουρίστες αλλά και Αθηναίοι που είχαν βγει την απογευματινή τους βόλτα αντίκρισαν τα χορευτικά γκρουπ που το έριχναν για τα καλά στο χορό!

Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 1

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο… κύκλος άνοιξε, οι περαστικοί αναμείχθηκαν με τους χορευτές και όλοι μαζί χόρεψαν στην πλατεία Συντάγματος!

Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 2

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φόρουμ των των απανταχού νέων Ελλήνων «Hellenic Youth in Action», που πραγματοποιείται  στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο των Ολυμπίων 2016-2018 της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων (Ζάππειο Μέγαρο).

Οι συμμετέχοντες του φόρουμ παρουσίασαν το  χορευτικό πρόγραμμα υπό τον τίτλο «Χορός φιλίας», το οποίο και ολοκληρώθηκε με το χορό στο δρόμο,  τη δημιουργία μίας μεγάλης σπείρας που συμβολίζει την ενότητα και τη δύναμη του ελληνικού Έθνους.

Η οργάνωση του προγράμματος έγινε υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του σκηνοθέτη-χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού.

Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 3Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 4Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 5

Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 6Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 7Σύνταγμα: Xορευτές με παραδοσιακές στολές έστησαν χορό μπροστά σε τουρίστες και περαστικούς - Εικόνα 8

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Βλεπάκη, iefimerida

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement