ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα
Advertisement

Η Briana και ο Jordan Turner από το Κεντάκι αποκάλυψαν πρόσφατα πώς είναι να ζεις με πεντάδυμα και η καθημερινότητά τους ξεπερνά κάθε φαντασία.

Πέρυσι τον Μάιο, η 30χρονη μητέρα έφερε στον κόσμο τους Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace, Asher Blaze και Gavin Lane μετά από μια θεραπεία γονιμότητας.

Οι δυο τους είχαν περάσει δύο χρόνια προσπαθώντας να κάνουν παιδί, χωρίς αποτέλεσμα. «Σχεδόν λιποθύμησα όταν έμαθα πως περιμένουμε πεντάδυμα», παραδέχεται ο 27χρονος πατέρας.

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 2

Προκειμένου να έχουν τα πέντε παιδιά τους καθαρά ρούχα, το ζευγάρι, που δέχεται βοήθεια από την μητέρα της Briana και μια νταντά η οποία μένει συνεχώς μαζί τους, βάζει τουλάχιστον τρία πλυντήρια την ημέρα. Τα μωρά αλλάζουν καθημερινά 60 πάνες και τουλάχιστον 20 διαφορετικά ρούχα σε μόλις 24 ώρες.

Τα εβδομαδιαία ψώνια περιλαμβάνουν δεκάδες βαζάκια βρεφικής τροφής και μέχρι πρότινος η οικογένεια χρειαζόταν να ετοιμάσει περίπου 40 μπουκάλια γάλα για να ταΐζει τα πεντάδυμα.

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 3

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 4

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 5

«Είναι εντελώς τρελό- σίγουρα δεν υπάρχει καμία βαρετή στιγμή μες στο σπίτι. Ταΐζουμε κάθε μισή ώρα επειδή μέχρι να ταϊστεί το τελευταίο πρέπει να ταΐσεις πάλι το πρώτο. Κι ο κύκλος ξεκινά από την αρχή. Μοιάζει με γραμμή παραγωγής. Δεν τα έχουμε βγάλει πολλές βόλτες επειδή το ανοσοποιητικό τους είναι αδύναμο αλλά όταν το κάνουμε, τραβάμε πάντα τα βλέμματα. Συνήθως τα βγάζουμε ανά δύο ή τρία σε διαφορετικές βόλτες. Μόλις γεννήθηκα έπρεπε να αγοράσουμε μικρό βαν, προφανώς και δεν χωρούσαν στο κανονικό μας αυτοκίνητο. Αλλά ακόμη κι εκεί είναι στριμωγμένα. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να τα πηγαίνεις έξω και πάντα μας κοιτάζουν», λέει η Briana.

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 6

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 7

Το ζευγάρι υπολογίζει πως ήδη έχουν ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για τα βασικά και παραδέχονται πως θα πρέπει σύντομα να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι, επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν.

«Καθένα τους έχει τη δική του μικρή προσωπικότητα. Είναι πολύ ωραίο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Καμιά φορά βέβαια όλο αυτό μας φαντάζει ψέμα, ο τελευταίος χρόνος ήταν κάπως θολός μέχρι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα», λέει η 30χρονη μητέρα, που αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλα παιδιά.

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 8

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 9

Η ζωή με πεντάδυμα: 60 πάνες, 20 αλλαξιές και 40 μπουκάλια γάλα μόνο σε μία ημέρα - Εικόνα 10

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement