Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται

Advertisement
Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται
Advertisement

Ένα βίντεο δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα πιάστηκε “στα πράσα” την ώρα που εγκατέλειπε τα τέσσερα σκυλιά της  σε μία αλάνα στο Σαν Αντόνιο του Τέξας την περασμένη εβδομάδα.

Στις 13 Απριλίου, μία κάτοικος της περιοχής είδε τη γυναίκα να αφήνει τα σκυλιά της, γι’ αυτό άρπαξε το κινητό της και βγήκε έξω για να της κάνει παρατήρηση.

“Ετοιμαζόμουν για δουλειά όταν είδα ένα αυτοκίνητο να σταματάει σε ένα αδιέξοδο δρόμο και να βγαίνουν από αυτό τέσσερα σκυλιά. Έβαλα τα παπούτσια μου γρήγορα, έτρεξα στο δρόμο και άρχισα να καταγράφω τη στιγμή.

Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται - Εικόνα 2

“Έχω σιχαθεί τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό σ’ αυτή την περιοχή. Τους κατέγραψα για να τους δώσω ένα μάθημα και να τους συμβουλεύσω να κάνουν το σωστό,” δήλωσε η γυναίκα στο ViralHog.

Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται - Εικόνα 3

Στο βίντεο, η κάτοικος ακούγεται να προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα να πάρει τα σκυλιά της στις υπηρεσίες φροντίδας ζώων, λέγοντάς της ότι μπορεί να αφήσει εκεί τα σκυλιά της ελεύθερα αντί να τα εγκαταλείψει παράνομα, ένα έγκλημα που φέρει ποινή 500€ ανά σκύλο.

Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται - Εικόνα 4

“Βοηθάω τις υπηρεσίες φροντίδας των ζώων και περνάω χρόνο μακριά από τα παιδιά μου για να βοηθήσω τους ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι υπεύθυνοι με τα κατοικίδιά τους,” λέει η κάτοικος.

Η γυναίκα ζήτησε οδηγίες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έβγαλε και το τελευταίο σκυλί από το αυτοκίνητο και έπειτα κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού κι έφυγε.

Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται - Εικόνα 5

Η εκπρόσωπος της οργάνωσης προστασίας ζώων Lisa Norwood είπε στην KSAT ότι η γυναίκα στο βίντεο αργότερα απευθύνθηκε στις αρχές.

Μετά το περιστατικό, οι αρχές ήταν σε θέση να βρουν τρία από τα σκυλιά, αλλά το τέταρτο αναζητείται ακόμη.

Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται - Εικόνα 6

Η γυναίκα φέρεται να επέστρεψε στην αλάνα όπου εγκατέλειψε τα σκυλιά, βρήκε το τέταρτο σκυλί και το παρέδωσε στο καταφύγιο.

Η Norwood λέει ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες για καθένα από τα τέσσερα σκυλιά που εγκατέλειψε.

Η εγκατάλειψη σκύλου είναι σοβαρό αδίκημα σε πολλά κράτη.

Δύο από τα τέσσερα σκυλιά έχουν ήδη υιοθετηθεί. Και τα άλλα δύο θα δοθούν για υιοθεσία ενώ προσωρινά φιλοξενούνται από ανάδοχες οικογένειες.

Γυναίκα εγκαταλείπει τα 4 κουτάβια της σε μια αλάνα και κάμερα την καταγράφει να απομακρύνεται - Εικόνα 7

Οι αρχές ευχαρίστησαν τη γυναίκα που κατέγραψε το βίντεο, λέγοντας πως χωρίς εκείνη δεν θα κατάφερναν ν’ αντιδράσουν άμεσα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα