ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γιατρός «ψέκαζε» το πeος του με κοκαΐνη και η σύντροφος του πέθανε όταν του έκανε στοματiκό σeξ

Γιατρός «ψέκαζε» το πeος του με κοκαΐνη και η σύντροφος του πέθανε όταν του έκανε στοματiκό σeξ
Advertisement

Λίγο πριν οι επίδοξες σύντροφοι του, επιδοθούν σε στοματiκό σeξ… ο ίδιος «ψέκαζε» το πeος του με  κοκαΐνη

Ένας κορυφαίος γιατρός, στη Γερμανία, βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του, επειδή ψέκασε με κοκαΐνη το πeος του, ενώ αυτή του έκανε στοματiκό σeξ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Dr. Andreas Niederbichler, ευθύνεται και για άλλες τρεις περιπτώσεις γυναικών, οι οποίες έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών μετά από παρότρυνση του ίδιου, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια σοβαρή επίπτωση στην υγεία τους.

Η αστυνομία επισημαίνει ότι ο 42χρονος ψεκάζει εκ των προτέρων το πeος του με κοκαΐνη, γιατί θέλει να δώσει μεγαλύτερη ένταση και έκταση στις σeξουαλικές του δραστηριότητες.

Ο Niederbichler είναι πλαστικός χειρουργός και από το 2016 είναι επικεφαλής γιατρός στην κλινική Harzer στο κρατίδιο της Σαξονίας-Άνχαλτ.

Αυτό που οι συνάδελφοί του δεν γνώριζαν ήταν ότι χρησιμοποιούσε ένα online dating site για να συναντήσει γυναίκες για σeξ.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι η 38χρονη άτυχη γυναίκα συμμετείχε σε συναινετικό στοματiκό σeξ με τον γιατρό, στις 20 Φεβρουαρίου, όταν και κατέρρευσε στο σπίτι του, στο Halberstadt.

Το διαμέρισμά του βρισκόταν εντός κλινικών εγκαταστάσεων και η 38χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, αλλά εξέπνευσε λίγο μετά την εισαγωγή της.

Οι εισαγγελείς επιμένουν ότι ο Γερμανός γιατρός είχε τοποθετήσει κοκαΐνη στο πeος του, χωρίς, η άτυχη γυναίκα να το γνωρίζει.

Οι πρώην εpωτικοί σύντροφοι του γιατρού που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα, ισχυρίζονται ότι μετά τις εpωτικές συναντήσεις του με τον πλαστικό χειρουργό, ένιωθαν αδιαθεσία.

«Όλες τους παρουσίασαν συμπτώματα λόγω χρήσης ναρκωτικών», αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Παρ’ όλα αυτά ο 42χρονος γιατρός δεν είναι στη φυλακή, καθώς βρίσκεται υπό παρακολούθηση σε μια μονάδα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, όπου βρίσκεται υπό θεραπεία για τον εθισμό.

protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement