ΚΟΣΜΟΣ

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια
Advertisement

Η Tommy Hilfiger παρουσίασε την τρίτη σειρά ρούχων που απευθύνεται σε ενήλικες με ειδικές ανάγκες και για ακόμη μια φορά αξίζει συγχαρητήρια.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Runway of Dreams, που εργάζεται για την ένταξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες στη βιομηχανία της μόδας για το όμορφο αποτέλεσμα που θα δεις παρακάτω.

Η σειρά που περιλαμβάνει φορέματα, παντελόνια, σακάκια, φούστες και σορτς, δεν ξεχωρίζει από την τυπική συλλογή της Hilfiger που όλοι γνωρίζουμε. Τα ρούχα έχουν βέβαια σημαντικές αλλαγές, ενώ έχουν τροποποιηθεί με μαγνητικά κουμπιά, ρυθμιζόμενα στριφώματα, κλεισίματα τύπου βέλκρο, φερμουάρ για το ένα χέρι και πάει λέγοντας, προκειμένου έτσι να μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα με διαφορετικά επίπεδα αναπηρίας.

Δισεκατομμύριοι άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με διάφορους τύπους αναπηρίας, αλλά οι επιλογές ένδυσης εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Γι’αυτό η εταιρεία με την Ανοιξιάτικη Συλλογή Προσαρμοστικών Ενδυμάτων αποτελεί ένα μεγάλο βήμα και προτρέπει και τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα.

Δείτε ένα δείγμα απ’τη συλλογή:

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια - Εικόνα 2

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια - Εικόνα 3

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια - Εικόνα 4

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια - Εικόνα 5

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια - Εικόνα 6

Εταιρεία λάνσαρε σειρά ρούχων για ΑΜΕΑ και αξίζει συγχαρητήρια - Εικόνα 7

neopolis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement