Η δύναμη της αγάπης: Άνθρωποι υιοθέτησαν κουφό σκυλάκι και συνεννοούνται μαζί του με νοήματα

Advertisement
Η δύναμη της αγάπης: Άνθρωποι υιοθέτησαν κουφό σκυλάκι και συνεννοούνται μαζί του με νοήματα
Advertisement

Η απώλεια της ακοής ενός σκύλου δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση αγάπης και στοργής με τους νέους ιδιοκτήτες του, που φρόντισαν να βρουν άλλο δίαυλο συνεννόησης.

O Ιγκόρ, ένα καθαρόαιμο μπουλ τεριέ 10 μηνών γεννήθηκε με προβλήματα ακοής με συνέπεια να αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα, αφού καμία οικογένεια δεν μπορούσε να τον υιοθετήσει.

Ύστερα από πέντε εναλλαγές ιδιοκτήτη κι αφού το συμπαθέστατο τετράποδο άρχισε να νιώθει την εγκατάλειψη, η «σωτηρία» ήρθε εξαιτίας της αγάπης και της φροντίδας της νέας του οικογένειας.

Ειδικότερα, η νέα του ιδιοκτήτρια αποφάσισε να του δώσει όλη της την αγάπη, προσπαθώντας παράλληλα να του διδάξει ορισμένες απλές εντολές στη νοηματική γλώσσα.

Photos the RSPCA took of me when I was there – I weighed approx 10 kilos back then (a bit larger now). I was adopted in December 2017.

Posted by Ivor the Deaf Dog's Fun Page on Thursday, 22 February 2018

Ο Ιγκόρ αποδείχθηκε εκπληκτικός μαθητής και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αφομοιώσει όλα όσα διδάχθηκε και εκτελεί πια άμεσα τις εντολές της ιδιοκτήτριας του.

Στην αρχή, η Ellie Bromilow κατάφερε να μάθει στον Ιγκόρ μια σειρά από εντολές, ανάμεσα στις οποίες την εντολή για να κάτσει, για να βγει βόλτα καθώς και την εντολή για να ξεκινήσει τις σβούρες, ενώ η εκπαίδευση του Ιγκόρ συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Τελικά, η αγάπη κι η φροντίδα είναι σε θέση να υπερνικήσουν όλες τις δυσκολίες…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα