Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα

Advertisement
Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα
Advertisement

Η Thayna Pacheco Barboza ήταν και αυτή θύμα της παιδικής παχυσαρκίας η οποία ταλαιπωρεί αρκετούς ανθρώπους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους και αποτελεί αφετηρία για άλλα, πιο σοβαρά προβλήματα που θα προκύψουν αργότερα στην ζωή του.

Εξαιτίας της αγάπης που είχε για το junk food άρχισε να παίρνει βάρος από 5 ετών, φτάνοντας πριν από μόλις λίγα χρόνια να ζυγίζει 140 κιλά! Κάπου εκεί ωστόσο συνέβη κάτι που της άλλαξε όχι απλά τον τρόπο που σκεφτόταν και αντιμετώπιζε τον εαυτό της, αλλά ολόκληρη την ζωή της.

Η αγαπημένη της γιαγιά πέθανε από καρδιά όταν ήταν 18 ετών, ενώ έμαθε ότι πριν από τρία χρόνια η μητέρα της είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Τα δύο αυτά περιστατικά, της χτύπησαν… καμπανάκι και την ώθησαν στο να αλλάξει πλήρως την διατροφή της και να αρχίσει να εξασκείται.

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 2

Πλέον πάει στο γυμναστήριο 6 φορές την εβδομάδα, κάνει πυγμαχία και cardio και κατάφερε πια να ζυγίζει περίπου 60 κιλά. Ναι, κατάφερε να χάσει 80 κιλά, αποκτώντας σώμα… μοντέλου που πολλοί μάλιστα θα ζήλευαν.

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 3

«Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε ακόμη πιο μεγάλο.

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις την ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 4

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 5

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 6

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 7

Απίστευτη μεταμόρφωση: 24χρονη έχασε 80 κιλά και έγινε κουκλάρα - Εικόνα 8

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα