Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες

Advertisement
Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες
Advertisement

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Υπάρχουν διάφορες ράτσες σκύλων με διαφορετικό μέγεθος, χρώμα και τρίχωμα η καθεμία. Αυτοί είναι οι καθαρόαιμοι, αλλά υπάρχουν και ημίαιμοι σκύλοι που έχουν χαρακτηριστικά από δύο ή και περισσότερες ράτσες μαζί.

Αν θέλετε ο φίλος σας να είναι από… ράτσα, τότε μπορεί να καταλήξετε  να πληρώσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Υπάρχουν πολλά σκυλιά που μόνο οι πλούσιοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Εμείς κάναμε για εσάς μια λίστα με μερικές από τις πιο ακριβές ράτσες που υπάρχουν.

Πομεράνιαν

680€ – 2.100€

Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες - Εικόνα 2

Οι Πομεράνιοι αναπτύχθηκαν στην επαρχία της Πομερανίας από τις αρχαίες φυλές Spitz. Αγαπούν να γνωρίσουν καινούριους ανθρώπους, είναι καλοί με τα παιδιά και συνυπάρχουν αρμονικά με άλλα ζώα. Αυτά τα μικροσκοπικά σκυλιά είναι πολύ ενεργά σε εσωτερικούς χώρους και είναι μια καλή επιλογή για διαμερίσματα. Αν και ζυγίζουν μόνο από 3 έως 7 κιλά, η τιμή τους είναι δυσανάλογα υψηλή.

Ντόγκο Αρτζεντίνο

850€- 3.400€

Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες - Εικόνα 3

Αυτή η ράτσα φαίνεται τρομακτική, γιατί είναι η ράτσα του κυνηγού και του φύλακα και μπορεί να είναι αρκετά επιθετική. Θα πρέπει να μισθώσετε έναν επαγγελματία εκπαιδευτή γι ‘αυτό το σκυλί, επειδή ένα Dogo Argentino μπορεί να είναι πραγματικά επικίνδυνο εάν δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο. Για να πάρετε αυτό τον τέλειο φρουρό για το σπίτι και την οικογένειά σας, θα πρέπει να πληρώσετε μέχρι 3.400€  για ένα κουτάβι.

Ακίτα

680€ – 3.800€

Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες - Εικόνα 4

Τα Akitas προήλθαν από την Ιαπωνία, αλλά σήμερα υπάρχουν 2 ξεχωριστές ράτσες: ένα ιαπωνικό  είδος και ένα αμερικανικό. Αυτά τα σκυλιά είναι πολύ πιστά, αλλά μπορούν επίσης να είναι πεισματάρικα και κυριαρχικά. Απαιτούν μεγάλης διάρκειας εκπαίδευση. Η καθαρή ιαπωνική ράτσα είναι πιο ακριβή και μπορεί να φτάσει στα 3.800€.

Ρότβάιλερ

850€- 5.100€

Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες - Εικόνα 5

Ιστορικά, αυτή ήταν μια ράτσα που ζούσε σε κοπάδια. Τώρα αυτά τα σκυλιά είναι καλοί φύλακες και είναι πολύ προστατευτικοί με τις οικογένειές τους. Χρησιμοποιούνται συχνά ως σκύλοι έρευνας και διάσωσης, γίνονται αστυνομικοί και οδηγοί σκύλοι. Αν και αυτή η ράτσα είναι πολύ κοινή και γνωστή στις μέρες μας, μερικά Rottweiler μπορεί να σας κοστίζουν έως και 5.100 €, ανάλογα με την καταγωγή.

Κυνηγόσκηλο του Φαραώ

1.000€ – 5.500€

Οι 10 πιο ακριβές ράτσες σκύλων στον κόσμο είναι και οι πιο χαριτωμένες - Εικόνα 6

Αν και μοιάζουν με αρχαία αιγυπτιακά σκυλιά, δεν έχουν καμία αιγυπτιακή καταγωγή. Η προέλευσή τους είναι ένα μυστήριο. Είναι έξυπνοι, ενεργοί και φιλικοί. Αυτά τα σκυλιά “κοκκινίζουν” όταν ενθουσιάζονται.  Η μύτη και τα αυτιά τους παίρνουν ένα βαθύ τριανταφυλλί χρώμα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα