ΚΟΣΜΟΣ

26χρονη «κλάδεψε» με ψαλίδι κήπου το μόpιο του εpαστή της επειδή έδειξε ένα εpωτικό βίντεο τους σε φίλους του

26χρονη «κλάδεψε» με ψαλίδι κήπου το μόpιο του εpαστή της επειδή έδειξε ένα εpωτικό βίντεο τους σε φίλους του
Advertisement

H εκδίκηση όπλισε το χέρι μιας γυναίκας στην Αργεντινή, που έκοψε τα γεννητiκά όργανα του εpαστή της επειδή έδειξε ένα sex tape τους σε φίλους του, όπως η ίδια ομολόγησε.

Η 26χρονη αρχιτέκτων Μπρέντα Μπαρατίνι συνελήφθη μετά την επίθεση στον 40χρονο μουσικό Σέρχιο Φερντάντεζ στην πόλη Κόρντομπα της Αργεντινής τον περασμένο Νοέμβριο.

Το θύμα είχε ισχυριστεί ότι τα σοβαρά του τραύματα και η απώλεια κατά 90% του μορίου του ήταν το αποτέλεσμα ενός «εpωτικού παιχνιδιού που πήγε στραβά», αλλά η Μπαρατίνι υποστήριξε από το κελί της φυλακής όπου κρατείται ενόψει της δίκης της, ότι απέκοψε με ψαλίδα του κήπου τα γεννητiκά όργανα του εpαστή της επειδή εκείνος έδειξε σε φίλους του ένα βίντεο με εpωτικές τους περιπτύξεις.

26χρονη «κλάδεψε» με ψαλίδι κήπου το μόριο του εραστή της επειδή έδειξε ένα ερωτικό βίντεο τους σε φίλους του - Εικόνα 2

Όπως είπε σε τοπικά ΜΜΕ, «ήθελε να τον πληγώσει εκεί». Επέμεινε όμως, ότι δεν σκόπευε να του κόψει τους όρχeις και το μόpιό του. «Του έκοψα το πeος, αλλά όχι ολόκληρο. Τον τραυμάτισα», δήλωσε στην εφημερίδα La Voz. «Έφυγα για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήθελα να πάθει κάτι, εξάλλου, φοβήθηκα από το αίμα».

26χρονη «κλάδεψε» με ψαλίδι κήπου το μόριο του εραστή της επειδή έδειξε ένα ερωτικό βίντεο τους σε φίλους του - Εικόνα 3

Η 26χρονη υποστηρίζει ότι ο εpαστής της την πλήγωνε, της φερόταν απάνθρωπα και την τραυμάτισε ψυχικά.

Ένας εκ των δικηγόρων του θύματος είπε ότι ο πελάτης του έχει πάθει κατάθλιψη κι ακόμη περιμένει να μπει στο χειρουργείο. Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι ο μουσικός είχε τα μάτια δεμένα, όταν δέχθηκε την επίθεση. Η συνήγορος της Μπαρατίνι από την άλλη λέει ότι η πελάττισά του βρισκόταν σε άμυνα, αφού το θύμα την ξεγέλασε για να τον αφήσει να μπει στο διαμέρισμά της με στόχο να της επιτεθεί σeξουαλικά.

26χρονη «κλάδεψε» με ψαλίδι κήπου το μόριο του εραστή της επειδή έδειξε ένα ερωτικό βίντεο τους σε φίλους του - Εικόνα 4

Η Μπαρατίνι λέει τώρα ότι μετανιώνει για την πράξη της. Σε περίπτωση καταδίκης της κινδυνεύει να της επιβληθεί ποινή 15ετούς κάθειρξης.

iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement