ΚΟΣΜΟΣ

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη
Advertisement

Μία γυναίκα από τη Σκωτία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι υπνοθεραπεύτρια, έμπλεξε σε μεγάλους μπελάδες, καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένη στη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορούμενη για την επί πληρωμή σeξουαλική επαφή με έναν ανήλικο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας προχωρημένος και ανήσυχος σeξουαλικά 14χρονος πιτσιρικάς έψαχνε μέσω ίντερνετ εpωτική συντροφιά επί πληρωμή. Αυτή τη συντροφιά τη βρήκε στο πρόσωπο της Sarah Louise McGill και αφού αντάλλαξαν κάποια μηνύματα μέσω ίντερνετ έκλεισαν ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της αμερικάνικης πόλης.

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη - Εικόνα 2

Εκεί, αφού είχαν μία σύντομη κουβέντα στο λόμπι, μεταφέρθηκαν στα ενδότερα του δωματίου που είχαν κλείσει όπου και συνευρέθηκαν εpωτικά.

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη - Εικόνα 3

Ο μικρός έδωσε το ποσό των 480 δολαρίων σε χαρτονομίσματα των 20 και των 50 δολαρίων για τις υπηρεσίες της και αφού ολοκλήρωσαν, αποχώρησαν και πήγε σπίτι του.

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη - Εικόνα 4

Άγνωστο πώς, ο πατέρας του ενημερώθηκε για το τι είχε γίνει και κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία αμέσως επισκέφτηκε την κοπέλα στο δωμάτιό της. Εκεί τη βρήκε με έναν άλλον άνδρα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν προφυλακτiκά (χρησιμοποιημένα και μη).

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη - Εικόνα 5

Έτσι λοιπόν η κοπέλα, η οποία φέρεται να ήταν ιεpόδουλη, συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Παρόλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ωστόσο της κρατήθηκε το διαβατήριο μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

14χρονος πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη - Εικόνα 6

[dailymail]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement