ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο από το «ντου» αναρχικών σε γραφεία δικηγορικής εταιρείας

Βίντεο-ντοκουμέντο από το «ντου» αναρχικών σε γραφεία δικηγορικής εταιρείας
Advertisement

Εικόνες από την επίθεση που πραγματοποίησαν αναρχικοί, το βράδυ της Πέμπτης, σε δικηγορικά γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Μπούσγου στην Αθήνα έδωσε στη δημοσιότητα η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου».

Στο βίντεο απεικονίζεται το «ντου» τριών κουκουλοφόρων στην είσοδο των γραφείων δικηγορικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται «κόκκινα» δάνεια για funds και οφειλές για εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν με σφυριά εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο, ενώ έριξαν φέιγ βολάν με συνθήματα απειλητικού περιεχομένου.

Μάλιστα, η «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου» δημοσίευσε και κείμενο στο διαδίκτυο:

Φραγμό στους δήμιους

Σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν αναρίθμητες, θα μπορούσε να πει κανείς, εταιρείες που διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για funds καθώς και λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας. Απειλούν και εκβιάζουν μέχρι και για ασήμαντα ποσά ενώ δεν διστάζουν να διασύρουν στην εκφοβιστική λαίλαπα τον συγγενικό και μη περίγυρο βιοπαλαιστών, παρενοχλώντας τους εξίσου.
Τα κοράκια του καπιταλισμού με τις ευλογίες του κράτους σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ανέχειας που ο ίδιος ο καπιταλισμός με κύριο μέσο τις τράπεζες δημιούργησε και μας θέτει όλους μας συνεχώς και σταθερά στο στόχαστρο. Πως αλλιώς η οικονομία θα αναπτυχθεί και οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι πάνω στις πλάτες μας άλλωστε;
Την Πέμπτη, 22/3 πραγματοποιήσαμε δράση μας ενάντια στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας (……..), οι οποίοι διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για funds και οφειλές για εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Είναι μία από τις εταιρείες που θέτουν στον κρόταφο των οφειλετών την τηλεφωνική συσκευή και για τους οποίους θα μπορούσε να ειπωθεί η φράση “ όποιος μιλά έτσι, μπορεί και να πυροβολεί”. Ναι, σκοτώνουν με τον τρόπο τους. Δολοφονούν καθημερινά τον μεροκαματιάρη, τον βιοπαλαιστή που βλέπει τα δάνεια και τις συνδρομές να τον στραγγαλίζουν οικονομικά.
Η χθεσινή παρουσία μας ήταν μία ακόμα απάντηση στα κεφάλαια ή αλλιώς κεφάλια της λερναίας ύδρας των εισπρακτόρων του θανάτου. Όσα κεφάλια κι αν βγάζει το τέρας του μπούλινγκ των εκβιαστών – εταιρειών θα του τα κόψουμε.

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Advertisement