Τα 2 στοιχεία που δείχνουν ότι στον Έβρο οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει τη σύλληψη των Ελλήνων

Advertisement
Τα 2 στοιχεία που δείχνουν ότι στον Έβρο οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει τη σύλληψη των Ελλήνων
Advertisement

Για όλους εκείνους οι οποίοι έχουν δικαιολογημένα αμφιβολίες σχετικά με το εάν ήταν προσχεδιασμένη στρατιωτική επιχείρηση, η σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, το Militaire.gr , αποκαλύπτει δύο ακόμα στοιχεία προς προβληματισμό.

Τα 2 στοιχεία που δείχνουν ότι στον Έβρο οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει τη σύλληψη των Ελλήνων - Εικόνα 2

Η περιοχή που ελέγχουν τα ελληνικά περίπολα είναι όλη κι όλη 480 μέτρα. Έξι λεπτά πεζοπορίας στο πήγαινε και έξι στην επιστροφή. Δεν υπάρχει κανένα τζιπ που κάποιοι αναζητούν. Ποια είναι η αποστολή της περιπόλου; Απλά να διαπιστώσουν αν οι Τούρκοι έχουν κάνει κάποια “παρατυπία”. Το ίδιο κάνουν από την πλευρά τους και τα τουρκικά περίπολα…

Επειδή η περιοχή είναι “περίεργη” εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια “άτυπη συμφωνία”, προκειμένου τα περίπολα να μην συμπίπτουν χρονικά. Δεν είναι κάτι μυστικό. Συνεπώς οι Τούρκοι επίτηδες “έσπασαν” αυτή την “άτυπη” συμφωνία και περίμεναν τους Έλληνες στρατιωτικούς. Διαδίδουν ψέματα για το ότι εντόπισαν τους δικούς μας στρατιωτικούς σε “βάθος 200 μέτρων” στο δικό τους έδαφος, γιατί στα 100 μέτρα υπάρχει τουρκικό φυλάκιο!

Τα 2 στοιχεία που δείχνουν ότι στον Έβρο οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει τη σύλληψη των Ελλήνων - Εικόνα 3

Οι Τούρκοι ύστερα από πολλά χρόνια έκαναν άσκηση επιπέδου μονάδας στην εν λόγω περιοχή. Πότε έγινε η άσκηση; Άρχισε 3 μέρες πριν από το επεισόδιο της Πέμπτης. Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη! Γιατί; Οι Τούρκοι προετοιμάζονταν για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για αυτό μιας αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.

Όλα αυτά ενισχύουν την άποψη πως πρόκειται για προσχεδιασμένη επιχείρηση, που φαίνεται να καθοδηγείται από πολύ ψηλά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα