Σούπερ μάρκετ στην Γερμανία πουλάει την Nutella σε κουβάδες

Advertisement
Σούπερ μάρκετ στην Γερμανία πουλάει την Nutella σε κουβάδες
Advertisement

«Η απληστία είναι μια απύθμενη κοιλάδα που εξαντλεί τον άνθρωπο σε μια ατελείωτη προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να φτάνει ποτέ στην ικανοποίηση», είχε πει ο Γερμανός φιλόσοφος Έριχ Φρομ. Ένας διευθυντής ενός Γερμανικού σούπερ μάρκετ το έβαλε στόχο να ικανοποιήσει μια συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών του – την επιθυμία τους για Νουτέλα.

Από το περασμένο Σάββατο ο Τομπίας Σκίμπα, διευθυντής ενός υποκαταστήματος σούπερ μάρκετ της Edeka στην πόλη Neukirchen-Vluyn κοντά στο Ντίσελντορφ, δεν φέρνει απλά βαζάκια Νουτέλας στο σούπερ μάρκετ, αλλά ολόκληρους κουβάδες των 3 κιλών. Το κάθε τεμάχιο κοστίζει 29.99 €.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη με τον διευθυντή Τομπίας Σκίμπα, που έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους με αυτή του την απόφαση.

Δημοσιογράφος: Μεγάλη ποσότητα Νουτέλα για να αγοράσει κάποιος με την μια. Γιατί αποφάσισες να προσθέσεις αυτές τις συσκευασίες στο σούπερ μάρκετ;

Τομπίας Σκίμπα: Κάποιοι από τους τακτικούς πελάτες ρωτούσαν αν υπήρχαν διαθέσιμες μεγαλύτερες συσκευασίες Νουτέλα. Οπότε, ρώτησα τους προμηθευτές μας και μου πρότειναν αυτό το μέγεθος.

Δ: Πως έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα οι πελάτες;

Τ. Σ: Έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά. Οι πρώτες 50 συσκευασίες πωλήθηκαν πολύ γρήγορα και έχω 150 κουβάδες στην αποθήκη. Περιμένω να έρθει και άλλη παραγγελία.

Δ: Ποιος χρειάζεται 3 κιλά Νουτέλα για προσωπική χρήση;

Τ. Σ: Λοιπόν, μια φορά ένας πελάτης αγόρασε 4 κουβάδες – έκανε ένα πάρτι και ήθελε 12 κιλά Νουτέλα για να φτιάξει κρέπες για τους καλεσμένους του. Ουσιαστικά, ο οποιοσδήποτε και από οπουδήποτε. Χθες, ήρθε ένας άντρας από το Βέλγιο και αγόρασε 2 κουβάδες και 24 κανονικές συσκευασίες για την οικογένειά του. Ένα ζευγάρι από το Έσσεν πήρε ταξί και λεωφορείο για να φτάσει εδώ, επειδή δεν είχαν αυτοκίνητο. Επίσης, έχουμε δεχθεί και διαδικτυακές παραγγελίες από την Φινλανδία και την Αυστραλία. Τώρα, προσπαθούμε να βρούμε πως μπορούμε να τα στείλουμε.

Σούπερ μάρκετ στην Γερμανία πουλάει την Nutella σε κουβάδες - Εικόνα 1

Δ: Αυτό δεν είναι κάτι σαν δημοσιοσχετίστικο κόλπο;

Τ. Σ: Κατά κάποιον τρόπο ναι. Είχαμε κάλυψη από έναν ραδιοφωνικό σταθμό στην Αυστραλία και τον Γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Sat.1. Ωστόσο, ποτέ δεν πίστευα ότι η ζήτηση αυτών των κουβάδων θα υπήρχε από ανθρώπους από όλη την Ευρώπη. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή και γι’ αυτό τους έχουμε προσθέσει μόνιμα στον κατάλογό μας.

Δ: Τι θα έκανες αν είχες 50 τέτοιους κουβάδες μόνο για τον εαυτό σου;

Τ. Σ: Αν και μου αρέσει πολύ η Νουτέλα, δεν θα μπορούσα να τελειώσω ούτε έναν κουβά. Νομίζω ότι θα καλούσα την Εθνική Ομάδα της Γερμανίας να το φάμε μαζί.

Δ: Υπάρχει κάτι που θα προτιμούσες να αγοράζεις σε μεγαλύτερο μέγεθος;

Τ. Σ: Αν κατάφερνα να φάω 3 κιλά Νουτέλα, μάλλον θα χρειαζόμουν μεγαλύτερο νούμερο παντελόνι.

[vice]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα