Πορτιέρης απαγόρευσε σε καλεσμένη να μπει σε πάρτι γενεθλίων επειδή ήταν «πολύ εύσωμη»

Advertisement
Πορτιέρης απαγόρευσε σε καλεσμένη να μπει σε πάρτι γενεθλίων επειδή ήταν «πολύ εύσωμη»
Advertisement

Η Agustina Rios Martinez ήταν καλεσμένη μαζί με τον φίλο της σε ένα πάρτι γενεθλίων σε κλαμπ του Μπουένος Άιρες, αλλά ο πορτιέρης δεν τους άφησε να περάσουν.

Όπως αφηγείται η ίδια με μήνυμα της στο Facebook: «Όταν φτάσαμε στην είσοδο ο πορτιέρης μου είπε ότι δεν είμαι το είδος κοπέλας που ταιριάζει στο κλαμπ κι ότι δεν φτάνω το…στόχο.»

Posted by Agus Rios Martinez on Monday, 3 April 2017

Και συνεχίζει: «Προφανώς δεν μπήκαμε μέσα και δεν πρόκειται να ξαναπάω εκεί. Όλη μου τη ζωή με έχουν προσβάλει, μου φωνάζουν στο δρόμο και με κοροϊδεύουν επειδή είμαι παχουλή, αλλά να μην με αφήσουν να μπω σε κλαμπ εξαιτίας της εμφάνισης μου;

Πορτιέρης απαγόρευσε σε καλεσμένη να μπει σε πάρτι γενεθλίων επειδή ήταν «πολύ εύσωμη» - Εικόνα 2

Ήταν το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ως τώρα. Το μοιράζομαι μαζί σας για να προσπαθήσετε να μην πηγαίνετε σε αυτά τα κ@λ@μέρη που δεν έχουν καθόλου μυαλό και πιστεύουν ότι κυβερνάνε το σύμπαν».

Δέχτηκε βροχή μηνυμάτων συμπαράστασης με ένα από αυτά να λέει: «Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και λυπάμαι που έπρεπε να το περάσεις αυτό. Μην αφήνεις τέτοιους ανθρώπους να σε καταβάλλουν, το αντίθετο, πάρε δύναμη από αυτό και υπερηφάνεια για το ποια είσαι.»

Πορτιέρης απαγόρευσε σε καλεσμένη να μπει σε πάρτι γενεθλίων επειδή ήταν «πολύ εύσωμη» - Εικόνα 3

Ο αδερφός της λέει ότι το περιστατικό της προκάλεσε κρίση πανικού. Η ίδια σε πρόσφατο μήνυμα της λέει ότι προέβη σε καταγγελία στην υπηρεσία καταπολέμησης των διακρίσεων της χώρας της.

mikropragmata.lifo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα