ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι παχουλές κάνουν καλύτερο… κρεβάτι! Η επιστήμη μίλησε και μπορούμε να τρώμε άφοβα!

Οι παχουλές κάνουν καλύτερο… κρεβάτι! Η επιστήμη μίλησε και μπορούμε να τρώμε άφοβα!
Advertisement

Μπορεί να νομίζεις ότι η σeξουαλική σου ζωή δεν θα είναι στα up της επειδή η κοιλιά σου δεν είναι επίπεδη και τα μπουτάκια σου είναι πιο ζουμερά απ΄όσο λένε πως πρέπει να είναι αλλά, σε πληροφορούμε πως κάνεις λάθος!

Οι επιστήμονες τονίζουν πως οι παχουλές γυναίκες έχουν καλύτερες σeξουαλικές επιδόσεις από αυτές που είναι αδύνατες!

Ποιος, όμως, έβγαλε το παραπάνω συμπέρασμα για τις παχουλές γυναίκες;

Βρετανοί επιστήμονες από το University of Birmingham αποκαλύπτουν πως αν είσαι άντρας και θες να ανεβάζεις την εpωτική σου ζωή στον έβδομο ουρανό καλό θα ήταν να «μπλέκεις» με παχουλές γυναίκες. Σε σχετική έρευνα που, όπως, σου είπαμε πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες που έχουν καμπύλες και παραπανίσια κιλά είναι πιο άνετες στο κρεβάτι από όσες έχουν αναλογίες μοντέλου.

Το 80% από τις παχουλές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι ενώ, νιώθουν πολύ καλά με την εμφάνιση τους την στιγμή της εpωτικής πράξης. Οι παχουλές γυναίκες έδειχναν δυναμικές και έτσι έσβησαν την σκιά του κόμπλεξ που αδίκως την ακολουθεί!

Συμβουλή! Οπότε, φίλε άντρα μην λες στο κοpίτσι σου να πάψει να τσιμπολογά και εσύ φίλη γυναίκα μην κόβεις τις παρασπονδίες που κάνεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα !

Πηγή  .trelokouneli.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement