ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα εισήγαγε ηρωίνη από τη Βουλγαρία και τη διακινούσε στην Ελλάδα

Κύκλωμα εισήγαγε ηρωίνη από τη Βουλγαρία και τη διακινούσε στην Ελλάδα
Advertisement

Η αστυνομία έβαλε τέλος στη δράση κυκλώματος που εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία και τα διακινούσε στην Ελλάδα.

Η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησε στη σύλληψη ενός 43χρονου ομογενή και δύο αλλοδαπών ηλικίας 33 και 29 ετών.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να πραγματοποιούν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών μέσα σε δυο ΙΧ σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 43χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τέσσερα δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 521 γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει από τους δύο αλλοδαπούς έναντι του χρηματικού ποσού των 8.500 ευρώ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί εισήγαγαν από τη Βουλγαρία ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες παρέδιδαν στον 43χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακόμη, στο αυτοκίνητο των αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 9.130 ευρώ και 180 λέβα Βουλγαρίας προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επίσης, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα, ως μέσα κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης των ποσοτήτων ηρωίνης.

Πηγή

Advertisement