Γυναίκα πέθανε όταν σκόνταψε στη βαλίτσα της και σφήνωσε στα κάγκελα ενός πεζοδρομίου

Advertisement
Γυναίκα πέθανε όταν σκόνταψε στη βαλίτσα της και σφήνωσε στα κάγκελα ενός πεζοδρομίου
Advertisement

Μία νεαρή γυναίκα από την Κίνα πέθανε αφότου σκόνταψε πάνω στη βαλίτσα της και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κάγκελα ενός πεζοδρομίου.

Το πρόσωπό της έγινε κόκκινο και πνίγηκε, ενώ παγιδεύτηκε ανάμεσα σε δύο μεταλλικές ράβδους με πλάτος ίσο με την παλάμη ενός χεριού.

Γυναίκα πέθανε όταν σκόνταψε στη βαλίτσα της και σφήνωσε στα κάγκελα ενός πεζοδρομίου - Εικόνα 2

Το περιστατικό ξεσήκωσε το διαδίκτυο, καθώς οι χρήστες του ίντερνετ παραπονέθηκαν ότι δεν έχει σημειωθεί καμία βελτίωση μετά από μια σειρά παρόμοιων ατυχημάτων.

Στις 27 Φεβρουαρίου, η νεαρή γυναίκα σκόνταψε στις αποσκευές της όταν κατέβηκε από ένα λεωφορείο στην πόλη της  επαρχία Hubei, σύμφωνα με την εφημερίδα Chutian Metropolitan Daily.

Γυναίκα πέθανε όταν σκόνταψε στη βαλίτσα της και σφήνωσε στα κάγκελα ενός πεζοδρομίου - Εικόνα 3

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν ότι ο λαιμός της γυναίκας παγιδεύτηκε σε έναν μεταλλικό φράχτη που βρισκόταν πίσω από μια στάση του λεωφορείου.

Η αστυνομία της Huangpu και το ασθενοφόρο έφθασαν 16 λεπτά μετά το περιστατικό. Η γυναίκα όμως πέθανε σχεδόν αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Οι διασώστες μπόρεσαν να αφαιρέσουν το σώμα της μόνο όταν οι αστυνομικοί έκοψαν ένα τμήμα του φράχτη.

Ο συγκεκριμένος φράχτης έχει σχήμα U και χρησιμοποιείται σχεδόν σε ολόκληρη την Κίνα. Έχει περίπου ένα μέτρο ύψος, ωστόσο, ο χώρος μεταξύ κάθε κιγκλιδώματος είναι ίσος με το μήκος μιας παλάμης, σύμφωνα με την έκθεση.

Γυναίκα πέθανε όταν σκόνταψε στη βαλίτσα της και σφήνωσε στα κάγκελα ενός πεζοδρομίου - Εικόνα 4

Οι χρήστες του διαδικτύου είπαν ότι ατυχήματα σαν αυτό συμβαίνουν συχνά και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δεν μερίμνησε για τη βελτίωση του σχεδιασμού του φράχτη.

Τον Μάρτιο του 2016, μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ο λαιμός της επίσης παγιδεύτηκε σε έναν τέτοιο φράκτη, όπως ακριβώς συνέβη με το ατύχημα στη Huangpu.

Ένας συνταξιούχος πέθανε όταν το κεφάλι του σφήνωσε σε φράχτη στο Πεκίνο το καλοκαίρι του 2015.

Γυναίκα πέθανε όταν σκόνταψε στη βαλίτσα της και σφήνωσε στα κάγκελα ενός πεζοδρομίου - Εικόνα 5

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Xi’an Jiatong είπαν στους δημοσιογράφους ότι η πτώση θα μπορούσε να βλάψει τις καρωτιδικές αρτηρίες που παρέχουν αίμα στον εγκέφαλο.

Ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει αν δεν μεταφέρεται σωστά το αίμα στον εγκέφαλο για πάνω από πέντε λεπτά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα