Άντρας χάρισε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του σε ένα ζευγάρι, που δεν είχε χρήματα για καινούργιο, επειδή τον παράτησε η κοπέλα του

Advertisement
Άντρας χάρισε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του σε ένα ζευγάρι, που δεν είχε χρήματα για καινούργιο, επειδή τον παράτησε η κοπέλα του
Advertisement

Η κοπέλα του τον χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ετοιμαζόταν να της κάνει πρόταση γάμου. Είχε ήδη δώσει 1.700 δολάρια για το δαχτυλίδι και θα πλήρωνε το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις για ένα χρόνο ακόμη. Χρυσό 14 καρατίων και του το ζητούσαν κοψοχρονιά. Τί να κάνει και αυτός;

Αποφάσισε να το χαρίσει σε ένα ζευγάρι που λόγω κακής οικονομικής κατάστασης δεν μπορούσε να αγοράσει δικό του δαχτυλίδι.

Οι χωρισμοί είναι άσχημοι είτε σε χωρίζουν είτε τους χωρίζεις. Έναν κόμπο στο στομάχι στον αφήνουν, δεν μπορείς να πεις. Ωστόσο, ένας άντρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ είπε να βγάλει ένα καλό μέσα από το χωρισμό του και να χαρίσει το δαχτυλίδι, που είχε αγοράσει για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του (η οποία τελικά τον παράτησε), σε ένα ζευγάρι που λόγω κακής οικονομικής κατάστασης δεν μπορούσε να αγοράσει δικό του δαχτυλίδι.

Άντρας χάρισε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του σε ένα ζευγάρι, που δεν είχε χρήματα για καινούργιο, επειδή τον παράτησε η κοπέλα του - Εικόνα 2

Ο Steven Crocker είναι ένας 23χρονος «πρακτικός» άνδρας. «Έχω ένα δαχτυλίδι, που αγόρασα, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ. Δεν χρειάζεται να μάθετε τί συνέβη. Με πλήγωσε αυτή η ιστορία», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον Crocker, αρχικά προσπάθησε να πουλήσει το δαχτυλίδι αφού κάπως συνήλθε, αλλά μόνο σε τοίχους έπεφτε.

«Προσπάθησα να πουλήσω το δαχτυλίδι, αλλά το ποσό που μου δίνανε ήταν ευτελές. Μετά κατάλαβα ότι δεν με νοιάζανε τα χρήματα. Για μένα μετρούσε μόνο η αγάπη. Και επειδή το δαχτυλίδι αυτό είχε αγοραστεί με πολλή αγάπη, δεν ήθελα να το «χτυπήσω» για λίγες ψωροδεκάρες. Προτιμούσα να το πετάξω στα σκουπίδια», έγραψε ο Crocker.

Άντρας χάρισε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του σε ένα ζευγάρι, που δεν είχε χρήματα για καινούργιο, επειδή τον παράτησε η κοπέλα του - Εικόνα 3

«Το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα αν έπιανε τόπο. Ακόμα και αν το επέστρεφα δεν θα ένιωθα καλύτερα. Αντίθετα αν το έδινα σε κάποιον που θα το εκτιμούσε, θα μπορούσα τότε κι εγώ να προχωρήσω στη ζωή μου».

Έτσι, άφησε τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης να δουλέψουν για λογαριασμό του. «Δεν θέλω να το δώσω στον οποιοδήποτε, αλλά σε έναν άντρα και μια κοπέλα που είναι ερωτευμένοι και θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα δαχτυλίδι”, είπε. Άντρας χάρισε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του σε ένα ζευγάρι, που δεν είχε χρήματα για καινούργιο, επειδή τον παράτησε η κοπέλα του - Εικόνα 4Ο Croker ζητούσε από τα υποψήφια ζευγάρια από ένα βίντεο στο οποίο θα εξηγούν «γιατί το αξίζουν». Ήθελε το ζευγάρι στο βίντεο να πει όλη του την ιστορία και να δείξει φωτογραφίες; πώς γνωρίστηκαν, πώς ερωτεύτηκαν, πώς περνάνε μαζί και γενικά οτιδήποτε νομίζουν ότι μπορούσε να πείσει τον Crocker να δωρίσει σε αυτούς το δαχτυλίδι.

Με αυτή τη λογική θα ξόδευε μήνες, αν όχι χρόνια μέχρι να βρει το κατάλληλο ζευγάρι, αλλά δεν τον ένοιαζε. Έπρεπε να είναι πραγματικά ερωτευμένοι μεταξύ τους και να θέλουν να παντρευτούν.

«Δεν είναι και το πιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι στον κόσμο, αλλά μπορεί να κάνει κάποιον πολύ χαρούμενο για το υπόλοιπο της ζωής του», έγραψε. Το δε Διαδίκτυο είχε βουίξει υπέρ του κατηγορώντας την πρώην του, που άφησε έναν τέτοιο άντρα-διαμάντι να της φύγει μέσα από τα χέρια. Ο Crocker ωστόσο απάντησε με σεβασμό και αξιοπρέπεια και χωρίς ίχνος θυμού-πικρίας-μίσους απέναντί της:

«Δεν έχω τίποτα με την πρώην μου. Να είναι καλά εκεί που βρίσκεται και να περνάει καλά. Άσχημα σχόλια για αυτήν, δεν είναι ευπρόσδεκτα», δήλωσε. «Δεν θα διαγράψω κανένα σχόλιο, αλλά προσέξτε τί λέτε, πώς το λέτε και ποιος το βλέπει. Είναι ένα πρόσωπο, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και δεν της αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά. Έτσι είναι η ζωή. Συμβαίνουν αυτά».

Άντρας χάρισε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του σε ένα ζευγάρι, που δεν είχε χρήματα για καινούργιο, επειδή τον παράτησε η κοπέλα του - Εικόνα 5

Αυτός ο τύπος είναι πιο ώριμος στα 23 του παρά πολλοί άνθρωποι στα 50 και στα 60 τους.

Τη βδομάδα, που μας πέρασε, ο Crocker έλαβε πάνω από 400 “ιστορίες αγάπης». Δεν έχει αποφασίσει ακόμα πού θα δώσει το δαχτυλίδι, γιατί θέλει να δει όλα τα βιντεάκια πρώτα. Θα του πάρει κάμποσο καιρό μέχρι να ανακοινώσει το «νικητή». Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, βρίσκουμε την κίνησή του πολύ γλυκιά και του ευχόμαστε να ευτυχήσει και ο ίδιος κάποια στιγμή στη ζωή του.

singlewoman.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα