Αντώνης Κανάκης: «Έχω μετανιώσει που δεν πέρασα περισσότερο χρόνο με τον πατέρα μου και για όλες τις φορές που του φέρθηκα άσχημα»

Advertisement
Αντώνης Κανάκης: «Έχω μετανιώσει που δεν πέρασα περισσότερο χρόνο με τον πατέρα  μου και για όλες τις φορές που του φέρθηκα άσχημα»
Advertisement

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, προχτές βράδυ έκαναν πρεμιέρα για τη δεύτερη εκπομπή τους στονANT1.  Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μας καλωσόρισαν στο νέο τους late night πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τα παλιά.

Ο Αντώνης Κανάκης συγκίνησε με την εξομολόγηση που έκανε για τον πατέρα του, στον αέρα της νέας του εκπομπής.

«Αυτές τις ημέρες έδωσα μια συνέντευξη στη lifo με αφορμή τα τηλεοπτικά. Μία ερώτηση ήταν αν έχω μετανιώσει κάτι στη ζωή μου. Το σκέφτηκα και απάντησα ότι ενώ νιώθω ότι έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα, συγχρόνως νιώθω ότι δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι έχω μετανιώσει για κάτι.

Και αυτό το κάτι έχει να κάνει μόνο και μόνο με τον μπαμπά μου. Ενώ ήμασταν πολύ κοντά, έχω μετανιώσει που δεν πέρασα ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί του και έχω μετανιώσει και όλες τις φορές που του φέρθηκα άσχημα. Χαρείτε τους όσο περισσότερο μπορείτε», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα