Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες!

Advertisement
Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες!
Advertisement

Μήπως έχετε ένα αρκετά στενό και μικρό δωμάτιο το οποίο δυσκολεύεστε όχι μόνο να διακοσμήσετε αλλά και να αποφασίσετε τι τελικά θέλετε να το κάνετε; Εμείς θα σας δώσουμε ιδέες που σίγουρα θα σας βοηθήσουν πολύ.

Είτε πρόκειται για ένα στενό, μικρό δωμάτιο είτε πρόκειται για ένα μακρόστενο χολ, λύσεις υπάρχουν.

Πάρτε λίγη έμπνευση από τους χώρους που ακολουθούν έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του στενού σας χώρου.

Αυτό το δωμάτιο είναι τόσο στενό που θυμίζει διάδρομο αλλά δεν είναι. Οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν βάζοντας αρκετά ράφια στους τοίχους του. Έτσι δεν χαραμίζουν καθόλου από το πάτωμά του. Η πολυθρόνα που έχει τοποθετηθεί στο βάθος του γίνεται κρεβάτι πράγμα που σημαίνει πως ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας.

Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες! - Εικόνα 1

Τα ράφια που θα βάλετε στο δωμάτιό σας δεν χρειάζεται να έχουν πολύ βάθος. Κάντε τα τόσα ώστε να χωράνε τα βιβλία σας (και ας περισσεύουν και λίγο). Όσο για το γραφείο μπορείτε να το κάνετε επίσης μακρόστενο και αρκετά μεγάλο ώστε να χωράνε πάνω από δύο άτομα να δουλέψουν σε αυτό.

Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες! - Εικόνα 2

Άλλη μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε ένα μόνο γραφείο σε ένα τόσο μικρό και στενό δωμάτιο. Βάλτε και μια στενή αλλά ψηλή βιβλιοθήκη και το μικρό σας γραφείο είναι έτοιμο.

Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες! - Εικόνα 3

Δείτε πόσο όμορφο δείχνει αυτό το μικρό δωμάτιο που παρόλο που είναι μικροσκοπικό μοιάζει να χωράει τα πάντα. Ένας χτιστός πάγκος έχει τοποθετηθεί στο βάθος του -ο οποίος έχει γίνει πιο cosy με ένα στρωματάκι και μερικά μαξιλάρια- και ένα γραφείο-ράφι όλα σε λευκούς τόνους. Φυσικά δεν λείπει και μια επίσης λευκή βιβλιοθήκη.

Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες! - Εικόνα 4

Εδώ ο χώρος είναι λίγο πιο ευρύχωρος από τους προηγούμενους ή τουλάχιστον έτσι δείχνει γιατί είναι πολύ σωστά διακοσμημένος. Ένας γωνιακός καναπές έχει τοποθετηθεί στο βάθος του, μια βιβλιοθήκη στην οποία υπάρχει και τηλεόραση και ένα τζάκι με μια κουνιστή πολυθρόνα δίπλα του. Φαντάζεστε πόσο ζεστό θα είναι αυτό το δωμάτιο το χειμώνα;

Μην Χαραμίσετε Ούτε Εκατοστό Από Το Μικρό Σας Δωμάτιο. Δείτε Πώς Το Κάνουν 12 Ιδιοκτήτες! - Εικόνα 5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα