Ο σκύλος που είναι ο πιο ακριβός και φονικός σωματοφύλακας. Η τιμή του είναι 230.000 δολάρια και ακούει εντολές σε 3 γλώσσες!

Advertisement
Ο σκύλος που είναι ο πιο ακριβός και φονικός σωματοφύλακας. Η τιμή του είναι 230.000 δολάρια και ακούει εντολές σε 3 γλώσσες!
Advertisement

H Julia ήταν ο πιο ακριβός σκύλος σωματοφύλακας που πωλήθηκε ποτέ. Κόστισε 230.000 δολάρια και πουλήθηκε σε έναν ζάπλουτο επιχειρηματία από την Μινεάπολη.

Ο σκύλος που είναι ο πιο ακριβός και φονικός σωματοφύλακας. Η τιμή του είναι 230.000 δολάρια και ακούει εντολές σε 3 γλώσσες! - Εικόνα0

Η Julia ήταν σύμφωνα με τον εκπαιδευτή της σε εκπληκτικά επίπεδα εξυπνάδας. «Ηταν σχεδόν άνθρωπος» είχε δηλώσει στην NYT. Ηταν άγρια με όσους την απειλούσαν, φιλική με τα παιδιά και προστατευτική με το αφεντικό της. Ηταν ένας πραγματικός σωματοφύλακας.

Ο σκύλος που είναι ο πιο ακριβός και φονικός σωματοφύλακας. Η τιμή του είναι 230.000 δολάρια και ακούει εντολές σε 3 γλώσσες! - Εικόνα1Ο γερμανικός ποιμενικός K-9 απευθύνεται σε δισεκατομμυριούχος που μπορούν να πληρώσουν πάνω από 200.000 δολάρια για να τον αγοράσουν.

Το CNBC επισκέφτηκε την Harrison, εταιρεία εκπαίδευσης σκύλων στη Νότια Καρολίνα, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του 1970 όταν και ο ιδρυτής της Harrison Prather άρχισε να εκπαιδεύει σκύλους, για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης.

Τα καλύτερα ζώα εισάγονται από την Γερμανία και έχουν την δυνατότητα να εκτελούν εντολές σε τρεις γλώσσες:αγγλικά, γερμανικά και άλλη μία ξένη γλώσσα.

Δείτε το ρεπορτάζ του CNBC:

Ο σκύλος που είναι ο πιο ακριβός και φονικός σωματοφύλακας. Η τιμή του είναι 230.000 δολάρια και ακούει εντολές σε 3 γλώσσες! - Εικόνα2Τα ζώα μαθαίνουν πως θα συμπεριφέρονται σε γραφεία, εταιρείες, κότερα και αεροπλάνα, ώστε να μην δημιουργούν κανένα πρόβλημα στους ανθρώπους που φυλάνε. Είναι φιλικά με τα παιδιά και τα άλλα ζωά και προστατευτικά με τα αφεντικά τους.

Η τιμή για ένα κουτάβι της συγκεκριμένης κατηγορίας ξεκινά από τα 35.000 δολάρια, ενώ ανάλογα με την καταγωγή, φτάνει ακόμα και τα 80.000 δολάρια.

Δείτε τους υπόλοιπους ποιμενικούς χιλιάδων δολαρίων που πουλάει το συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο σκύλων εδώ.

Ο σκύλος που είναι ο πιο ακριβός και φονικός σωματοφύλακας. Η τιμή του είναι 230.000 δολάρια και ακούει εντολές σε 3 γλώσσες! - Εικόνα3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα