ΚΟΣΜΟΣ

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριας του μετά από 9 χρόνια

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριας του μετά από 9 χρόνια
Advertisement

Η 45χρονη Γιαζμίν Αντάμ δέχτηκε επίθεση από το αγαπημένο της πίτμπουλ που είχε για 9 χρόνια. Από την επίθεση η γυναίκα κινδύνευσε να χάσει την ζωή της.

Η επίθεση έγινε όταν η γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει ένα παιχνίδι-καυγά ανάμεσα στο πίτμπουλ της και τα άλλα δυο σκυλιά της.

Η γυναίκα έμεινε πεσμένη και ξαπλωμένη σε μια μικρή λίμνη αίματος μετά την επίθεση.

Η 45χρονη Γιαζμίν μαζί με τον γιατρό της στο νοσοκομείο μετά την επίθεση του σκύλου της.

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριάς του μετά από 9 χρόνια - Εικόνα 1

Το πίτμπουλ άρχισε να γαβγίζει πριν επιτεθεί στην Γιαζμίν. Άρχισε να δαγκώνει το αυτί της και το χέρι της.

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριάς του μετά από 9 χρόνια - Εικόνα 2

Το όνομα του σκύλου είναι Σερ Χίνκλς.

Η Γιαζμίν ανέφερε ότι ο σκύλος δάγκωνε το κόκκαλο του αριστερού χεριού της για 9 λεπτά πριν φτάσει η αστυνομία. Ευτυχώς, στο διαμέρισμα βρισκόταν ένα φίλος της γυναίκας, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και πυροβόλησε τον σκύλο.

Πριν από την επίθεση, ο σκύλος δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικής συμπεριφοράς. Εδώ φαίνεται να κοιμάται μαζί με την Γιαζμίν και ήταν πάντα πολύ καλός με τα παιδιά.

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριάς του μετά από 9 χρόνια - Εικόνα 3

«Υποθέτω ότι ήταν η ένταση της στιγμής μετά τον καυγά με τα άλλα σκυλιά. Δευτερόλεπτα αργότερα μου όρμηξε και άρχισε να με δαγκώνει. Καταλάβαινα τι συνέβαινε, αλλά δεν ένιωθα πόνο. Μάλλον, ήμουν σε σοκ. Μετά, ο Σερ Χίνκλς μπήκε μέσα στο κλουβί του, αλλά λίγο αργότερα βγήκε και άρχισε να δαγκώνει το δεξί μου χέρι», ανέφερε η Γιαζμίν.

Η Γιαζμίν έμεινε στο νοσοκομείο για 6 μήνες μετά την επίθεση και κατά την διάρκεια αυτών των μηνών θανατώθηκαν και τα άλλα 2 σκυλιά της.

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριάς του μετά από 9 χρόνια - Εικόνα 4

Οι γιατροί προσπαθούσαν για 3 εβδομάδες να σώσουν το χέρι της γυναίκας πριν αποφασίσουν ότι ο ακρωτηριασμός ήταν η τελευταία τους λύση.

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριάς του μετά από 9 χρόνια - Εικόνα 5

«Αγαπούσα τον Χίνκλς. Τον είχα 9 χρόνια, αλλά μου επιτέθηκε μέσα σε ένα λεπτό. Τώρα, προειδοποιώ τους ανθρώπους να είναι προσεχτικοί με αυτή την ράτσα σκυλιών», δήλωσε η 45χρονη.

Πιστό πίτμπουλ έκοψε το χέρι της ιδιοκτήτριάς του μετά από 9 χρόνια - Εικόνα 6

«Κάποιοι λένε ότι έχει σημασία το πως μεγαλώνεις έναν σκύλο και εγώ είμαι μια από αυτούς τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι μέχρι ένα σημείο ισχύει, αλλά τα ζώα έχουν μερικά πιο άγρια ένστικτα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν. Αυτό πιστεύω ότι συνέβη και με τον δικό μου σκύλο», ανέφερε η Γιαζμίν.

[dailymail]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement