Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του

Advertisement
Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του
Advertisement

Ένας πιστός σκύλος που άκουγε στο όνομα Κάπτεν πέθανε μετά από 11 χρόνια που κοιμόταν κάθε βράδυ στον τάφο του αφεντικού του. Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός ήταν μόλις 4 ετών, όταν πέθανε το αφεντικό του που είχε αγοράσει τον σκύλο ως δώρο για τον γιο του.

Ο σκύλος εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο του αφεντικού του και η οικογένεια θεώρησε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή πως κάποιον τον σκότωσε.

Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του - Εικόνα 2

Λίγους μήνες αργότερα, σε μια από τις επισκέψεις της οικογένειας στο νεκροταφείο, περαστικοί τους είπαν πως τον έβλεπαν να κοιμάται κάθε βράδυ στον τάφο του αφεντικού του και του πρόσφεραν τροφή ως βοήθεια.

Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του - Εικόνα 3

O Kάπτεν που έζησε δίπλα στον τάφο του νεκρού ιδιοκτήτη του επι 11 χρόνια, πέθανε ακριβώς στο σημείο που είχαν θάψει τον άντρα.

Δείτε το βίντεο:

Ο γιος του ιδιοκτήτη προσπαθούσε να φέρει τον Κάπτεν στο σπίτι, αλλά ο σκύλος πάντα επέστρεφε στον τάφο του ιδιοκτήτη του.«Τον ψάξαμε παντού, αλλά ο σκύλος είχε εξαφανιστεί. Πιστέψαμε ότι είχε φύγει και κάποιος τον σκότωσε.

Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του - Εικόνα 4

Την περασμένη Κυριακή που πήγαμε στο νεκροταφείο ο μικρός αναγνώρισε τον σκύλο του. Ο Κάπτεν μας πλησίασε γαβγίζοντας σαν να κλαίει. Δεν τον είχαμε ξαναπάει στο νεκροταφείο, οπότε παραμένει πραγματικό μυστήριο το πως κατάφερε να βρει το μέρος», ανέφερε η χήρα του ιδιοκτήτη.

Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του - Εικόνα 5

Ο Κάπτεν πέθανε έχοντας περάσει κάθε μέρα πλάι στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού. «Κατά την διάρκεια της μέρας έκανε μια βόλτα στο νεκροταφείο, αλλά στις 6 ακριβώς ξάπλωνε δίπλα στον τάφο του αφεντικού και έμενε εκεί όλη τη νύχτα», ανέφερε ο διευθυντής του νεκροταφείου.

Πέθανε ο σκύλος που επί 11 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον τάφο του αφεντικού του - Εικόνα 6

Άλλη μια ιστορία που θυμίζει την ιστορία του πιο πιστού σκύλου στον κόσμο που έγινε ταινία, του γνωστού σε όλους μας Χάτσικο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα