Μάνατζερ Ηλία Βρεττού: «Έκαναν 45 λεπτά να τον απεγκλωβίσουν. Τον βοήθησε ο Θεός»

Advertisement
Μάνατζερ Ηλία Βρεττού: «Έκαναν 45 λεπτά να τον απεγκλωβίσουν. Τον βοήθησε ο Θεός»
Advertisement

Το πρωί τις Δευτέρας, ο Ηλίας Βρεττός και μια φίλη του είχαν ένα σοβαρό τροχαίο μετά την επιστροφή τους από το αεροδρόμιο.

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να απεγκλωβιστούν από αυτό. Ο μάνατζερ του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και ανέφερε με λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν.

Μάλιστα, αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικά, ο κύριος Λούκας Καραγιάννης, ανέφερε: «Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Λίγο πριν ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους. Ήταν στην Βουλιαγμένης και όχι στην Ποσειδώνος, ήταν δεξιά λωρίδα και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε… Είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, αλλά ήρθε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του επειδή ήταν χάλια, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Μπήκε, λοιπόν, το αυτοκίνητο μπροστά τους, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε. Η κοπέλα είναι μια χαρά, μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπο έχει. Φορούσαν και οι δύο ζώνες. Αυτή τη στιγμή ο Ηλίας είναι μια χαρά, εκτός από τα κατάγματα δεν έχουμε κάτι άλλο. Το θέμα όμως είναι ότι η λεκάνη είναι λεκάνη, πρέπει να το παρακολουθήσουν οι γιατροί να δουν λεπτομερώς τι έχει. Θα γίνει εγχείρηση οπωσδήποτε. Ο Ηλίας μου είπε μετά τις εξετάσεις που έκανε “με βοήθησε ο θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ”»

Δείτε περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα