Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου»

Advertisement
Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου»
Advertisement

Μια βαριά άρρωστη μητέρα επέλεξε να πει αντίο στο γιο της με σύνδρομο Down με την παρουσία ενός «μονόκερου» για να κάνει τον άσχημο αποχαιρετισμό τους λιγότερο οδυνηρό.

Η 29χρονη Sammi Fox, έχει μόνο λίγες ημέρες ζωής από τότε που διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου του εντέρου.

Δημοσίευσε ένα συναισθηματικό μήνυμα στο Facebook για να πει στους φίλους και την οικογένειά της πόσο γρήγορα προχώρησε η ασθένεια και πώς είπε το αντίο στα αγόpια της, τον 5χρονο Bobby και τον 13χρονο Kai.

Κατακλύστηκε με μηνύματα υποστήριξης, αλλά δεν περίμενε την επίσκεψη ενός «μονόκερου», το οποίο είναι το αγαπημένο της μυθικό πλάσμα.

Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου» - Εικόνα 2

Καταρρακωμένη από αυτά που είχε διαβάσει, η Lisa Walker, η οποία εργάζεται στο Mini Pony Hire στο Cambois του Northumberland, έκανε στη Fox μια ξεχωριστή επίσκεψη.

Τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από το πρόσωπό της την ώρα που η 41χρονη Walker έφτασε στο Hospice Marie Curie στο Νιουκάστλ με ένα από τα πόνυ της, τον Smurf, τον οποίο είχε ντύσει σαν μονόκερο.

Η αδελφή της Fox, η 32χρονη Kelle, μίλησε για το πώς μια επίσκεψη από το αγαπημένο της φανταστικό ζώο  αναζωογόνησε την Sammi.

“Γίνεται όλο και πιο αδύναμη,” είπε η Kelle.

Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου» - Εικόνα 3

“Αλλά όταν τη ρωτήσαμε αν ήθελε μια επίσκεψη από ένα μονόκερο, είπε ‘ναι.’ Αγαπά τους μονόκερους και ρώτησε «πού είναι» μόλις της το είπαμε.”

“Όταν έφτασε ο μονόκερος, η Sammi χαμογέλασε μόλις τον είδε.”

Η Walker είπε πως απ’ τη στιγμή που είδε την ιστορία της Fox στα social media, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι.

Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου» - Εικόνα 4

Είπε: “Όταν η ιστορία ήρθε στην αρχική μου σελίδα στο Facebook, ήθελα απλά να κάνω κάτι για την Sammi.”

“Είπε ότι αγαπούσε τους μονόκερους και το πόνυ μας, ο Smurf, ντύθηκε για να παρουσιαστεί στη Sammi σαν μονόκερος.”

“Ο Smurf πλησίασε το πλάι του κρεβατιού, έβαλε τη μουσούδα του δίπλα της και η Sammi τον αγάπησε από την πρώτη στιγμή.”

Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου» - Εικόνα 5

Η Fox δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα ένα βίντεο με τον γιο της Bobby, που έχει Σύνδρομο Down, να είναι δίπλα της στο νοσοκομειακό της κρεβάτι.

Η Sammi βασίζεται στη μητέρα της, την 51χρονη Denise, και της έχει πει να φροντίζει τον Bobby όταν εκείνη φύγει από τη ζωή.

“Η διάγνωσή μου είναι καρκίνος του εντέρου που έχει εξαπλωθεί στις ωοθήκες μου. Πλέον προσπαθώ να περάσω το χρόνο μου μόνο με όμορφους φίλους και με την οικογένειά μου,” λέει η Sammi.

Μάνα σε τελικό στάδιο καρκίνου αποχαιρετάει τον 5 ετών γιο της με σύνδρομο Down με τη βοήθεια ενός μυθικού «μονόκερου» - Εικόνα 6

“Θα χάσω κάθε όμορφο άτομο που γνώρισα στη ζωή μου. Σήμερα μου είπαν ότι έχω μερικές μέρες ζωής, ίσως και μια βδομάδα. Έχω δύο όμορφα αγόpια που δεν θα προλάβω να τα χαρώ να μεγαλώνουν. Έχω μια εκπληκτική οικογένεια και φίλους που μαζί τους θέλω να περάσω όλη τη ζωή μου, αλλά δεν μπορώ! Απλώς θέλω όλοι σας να ξέρετε πόσο σημαντικοί είστε για μένα! Σας αγαπώ τόσο πολύ!!!’

Η αδελφή της πρόσθεσε: “Η Sammi δεν έχει χάσει την αίσθηση του χιούμορ της. Αγαπούσε πάντα τους μονόκερους.”

“Είναι τόσο ανιδιοτελής, παρόλο που ξέρει ότι έχει λίγες μέρες ζωής, φροντίζει να μάθουν όλοι τι πρέπει να κάνουν όταν εκείνη φύγει και κάνει σχέδια για τον Bobby.”

“Η φίλη της, Patricia Thomas, δημιούργησε μία σελίδα για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της, αλλά η Sammi λέει ότι θέλει να βεβαιωθεί για τα δώρα που θα πάρουν τα αγόpια της τα Χριστούγεννα και πως τα γενέθλια του Bobby στις 19 Δεκεμβρίου θα είναι ξεχωριστά.”

“Είναι σπαρακτικό να βλέπεις τον Bobby να την αγκαλιάζει χωρίς να ξέρει ότι η μητέρα του δεν θα είναι για πολύ μαζί του.”

Συνέχισε: “Μας έδωσε οδηγίες και για την κηδεία της και θέλει οι φίλοι της και η οικογένειά της να φορούν φωτεινά χρώματα.”

Η καταστροφική ιστορία της οικογένειας ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες, όταν η Fox έκανε εξετάσεις για προβλήματα στο στομάχι και πίστευε ότι είχε το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Αργότερα θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να έχει πέτρες στη χολή και μετά από εξέταση ανακάλυψε έναν όγκο στις ωοθήκες της.

Θα έκανε επέμβαση, όμως εισήχθη στο νοσοκομείο στις 2 Οκτωβρίου μετά από φρικτούς πόνους.

Αλλά στις 9 Οκτωβρίου οι ιατροί είπαν ότι είχε μόνο λίγες ημέρες ή μια εβδομάδα ζωής.

Η οικογένεια λέει ότι έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη από ανθρώπους που την αγαπούσαν.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα