Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του

Advertisement
Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του
Advertisement

Μία μάνα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον 7 εβδομάδων γιο της.

Η 22χρονη Hannah Turtle από την Shotton της Βόρειας Ουαλίας, δήλωσε πως άκουγε φωνές που της έλεγαν ότι ήταν κακή μητέρα και ότι δεν άξιζε να έχει το μωρό της – προτού το σκοτώσει προκαλώντας του ασφυξία και δηλητηρίαση.

Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του - Εικόνα 2

Η Turtle προσπάθησε να σκοτώσει τρεις φορές το γιο της, τον James Hughes, σε διάστημα δέκα ημερών και το τρίτο επεισόδιο οδήγησε στο θάνατο του μωρού.

Τον Μάιο του 2016, έβαλε το χέρι της πάνω από τη μύτη και το στόμα του και το παιδί σταμάτησε να αναπνέει παρά τις προσπάθειές του να ξεφύγει από τη μάνα του.

Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του - Εικόνα 3

Η Turtle εμφανίστηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον James Hughes το 2016 στο σπίτι της, το οποίο στη συνέχεια μοιράστηκε με τον σύντροφό της Ian Hughes και τη μητέρα του Kathleen.

Επίσης, δέχθηκε τις τρεις κατηγορίες που έλεγαν ότι τον βασάνιζε και δύο που έλεγαν ότι το δηλητηρίασε με το δικό της αντικαταθλιπτικό φάρμακο το οποίο είχε τοποθετήσει στο μπιμπερό με το γάλα.

Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του - Εικόνα 4

Αρχικά, η δίκη καθυστέρησε επειδή η Turtle είπε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Μισή μέρα χάθηκε επειδή είχε αυτοτραυματιστεί με ένα ξυράφι που αγόρασε από τη φυλακή. Λίγο μετά την έναρξη της δίκης, η Turtle είπε: “Μακάρι να μην το έκανα ποτέ. Ξέρω ότι χρειάζομαι βοήθεια.”

Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του - Εικόνα 5

Μετά τις πρώτες δύο επιθέσεις, ο James κατάφερε να σωθεί με τη βοήθεια των γιατρών. Όμως την τρίτη οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν επειδή το παιδί υπέστη εγκεφαλική βλάβη από την έλλειψη οξυγόνου και αίματος και πέθανε στο νοσοκομείο στις 13 Ιουνίου σε ηλικία 58 ημερών.

Μάνα σκότωσε το 7 εβδομάδων βρέφος της ρίχνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια στο μπιμπερό με το γάλα του - Εικόνα 6

Η Turtle αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά στη συνέχεια είπε σε μία κοινωνικό λειτουργό και σε μια νοσοκόμα ότι είχε σκοτώσει το παιδί της.

Είπε ότι χρειαζόταν βοήθεια και πως είχε ακούσει φωνές που της έλεγαν ότι δεν άξιζε τον James. “Θα ήθελα να μην το έκανα ποτέ. Ξέρω ότι χρειάζομαι βοήθεια,” είπε η Turtle.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα