Η «Κιβωτός Του Κόσμου» αναζητά οικογένειες που θα αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών της

Advertisement
Η «Κιβωτός Του Κόσμου» αναζητά οικογένειες που θα αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών της
Advertisement

Η «Κιβωτός του Κόσμου» αναζητά οικογένειες που θα αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών της

από Μαρία Κωνσταντοπούλου

«Από το παράθυρό μου έβλεπα νέα παιδιά εγκαταλειμμένα, μπλεγμένα στα ναρκωτικά και την εξαθλίωση.

Άρχισα να αναρωτιέμαι πώς μπορώ να τα βοηθήσω»: κάπως έτσι ξεκίνησε το έργο του ο πατήρ Αντώνιος, που δημιούργησε από το μηδέν την «Κιβωτό του Κόσμου», έναν μη κερδοσκοπικό εθελοντικό οργανισμό με στόχο την προστασία μητέρας και παιδιού.

Πλέον, η «Κιβωτός» έχει σπίτια σε Πειραιά, Βόλο, Ήπειρο και Χίο και βοηθάει εκατοντάδες παιδιά τον χρόνο.

Πρόσφατα μάλιστα προχώρησε στην εφαρμογή ενός προγράμματος αναδοχής των ανήλικων παιδιών που βοηθά έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωσή της, λοιπόν, η Κιβωτός αναζητά συζύγους ή μεμονωμένα άτομα, με ή χωρίς παιδιά, από 30 έως 55 ετών, που μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα ενός παιδιού, σχολικής ή προσχολικής ηλικίας.

Για τους ενδιαφερόμενους, διοργανώνεται ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της Κιβωτού (Ζηνοδώρου 3 και Καλλικλέους, Αθήνα).

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην επόμενη συνάντηση, επικοινωνήστε με την Κιβωτό στα τηλέφωνα 2105141935 ή 2105141953 (από Δευτέρα έως Παρασκευή,  9.30 π.μ. έως 4.30 μ.μ.). Όλοι όσοι θέλουν και μπορούν, αξίζει να στηρίξουν το αξιέπαινο έργο της Κιβωτού!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα