Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή

Advertisement
Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή
Advertisement

Αν έπρεπε να βάλεις σε μια λίστα τις τέσσερις, πέντε βασικές προτεραιότητές σου στη ζωή τι θα σημείωνες πρώτο; Είσαι πιο πολύ γυναίκα καριέρας ή μήπως αναζητάς τη θαλπωρή της οικογένειας; Θα έλεγες πως είσαι κορίτσι που εκτιμά περισσότερο την φιλία ή τη ρομαντική-σεξουαλική ολοκλήρωση; Δύσκολη η απάντηση έτσι;

Κάνε το τεστ και βρες ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου, όπως καταγράφονται ασυνείδητα μέσα σου. Δεν έχεις παρά να… διαλέξεις την αγαπημένη σου τριάδα ζώων!

Πώς θα κάνεις το τεστ;

Παρακάτω θα βρεις πέντε κολάζ φωτογραφιών και ισάριθμα group που πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά και να βάλεις σε σειρά, ξεκινώντας από εκείνο που είναι το πιο αγαπημένο σου.

Μην μπεις στη διαδικασία να εκλογικεύσεις γιατί ο κάστορας είναι με τη μέλισσα και το μυρμήγκι, απλά παρατήρησε τις πέντε ομάδες ζώων και ταξινόμησέ τες πάντα με βάση αυτό που σου βγάζουν ως πρώτο συναίσθημα.

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 1

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 2

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 3

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 4

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 5

Τελείωσες; Σημείωσε τη σειρά των Group σε ένα χαρτί. Με ένα “κλικ” θα δεις πως μεταφράζεται η σειρά με την οποία έβαλες τις πέντε ομάδες ζώων.

Quiz Hint: Αν θέλεις να έχεις πιο juicy λεπτομέρειες, κάνε και το παρακάτω. Δίπλα σε κάθε group, όπως τα έχεις βάλει στη σειρά, σημείωσε με σειρά προτεραιότητας τα τρία ζώα κάθε ομάδας. Για παράδειγμα βάλε σε σειρά από το πιο αγαπημένο στο λιγότερο την τίγρη, το λιοντάρι και τον τάρανδο από το Group A. Ποια προτεραιότητα εκπροσωπεί κάθε group;

Κάθε ομάδα ζώων εκπροσωπεί και έναν διαφορετικό τομέα στη ζωή ενός ανθρώπου. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, ανάλογα με τη σειρά που έχεις ταξινομήσει τα group, θέτεις ασυνείδητα και τις προτεραιότητες που βάζεις στη ζωή σου.

Τι αντανακλά όμως κάθε group;

Το Goup A είναι συνώνυμο της ανάγκης για δύναμη και εξουσία.

Το Group B στέκεται για όλα όσα αναπαριστά η φιλία.

Το Group C είναι εκείνο που αφορά στην καριέρα και τη δουλειά.

Το Group D αφορά στην οικογένεια.

Το Group E είναι η απεικόνιση της σεξουαλικότητας και της σεξουαλικής ζωής.

Εκείνο το group που έβαλες πρώτο, είναι και εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο να αναπτύξεις και αποτελεί την βασική προτεραιότητα και αντίστοιχα όσο κατεβαίνεις στη λίστα, τα θέματα που σε απασχολούν λιγότερο.

Προχώρησε στις επόμενες εικόνες για να δεις πιο αναλυτικά τι σημαίνει κάθε ομάδα και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τη σειρά με την οποία έχεις ταξινομήσει και κάθε ζώο στην ομάδα.

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 6

Το Group A

Αν αυτή είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αναζητάς την αντοχή του ταράνδου, τη δύναμη της τίγρης και την ηγετική φύση ενός λιονταριού. Από τη φύση σου θέλεις να είσαι το αρπακτικό, εκείνος που θα κυνηγήσει την τύχη του και θα κάνει τη ζωή του όχημα για περισσότερη εξουσία.

Τάρανδος: ΑντοχήΤίγρης: ΔύναμηΛιοντάρι: Ηγεμονία

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 7

Το Group B

Οι αξίες στις οποίες ορκίζεσαι καθημερινά είναι η πίστη και η αφοσίωση σε ανθρώπους που θεωρείς πραγματικούς φίλους. Κρύβεις την συντροφικότητα του σκύλου, την κοινωνικότητα του σκίουρου και φυσικά την πίστη και την αφοσίωση του λύκου και θα έκανες τα πάντα για να μην χαλάσεις μια δυνατή φιλία. Αν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, τότε όσοι σε έχουν στη συντροφιά τους είναι πραγματικά τυχεροί και ευλογημένοι.

Σκύλος: ΣυντροφικότηταΣκίουρος: ΚοινωνικότηταΛύκος: Αφοσίωση

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 8

Το Group C

Αν τα ζώα της τρίτης ομάδας είναι εκείνα που σε τράβηξαν περισσότερο, τότε είσαι γυναίκα καριέρας. Ένας άνθρωπος που αγωνίζεται μέρα νύχτα για να πετύχει στη δουλειά του και να ανέλθει όσο πιο ψηλά μπορεί στο χώρο εργασίας. Αυτό φυσικά πάντα με την εργατικότητα μιας μέλισσας, την αφοσίωση στη δουλειά ενός μυρμηγκιού και την εφευρετικότητα του κάστορα.

Μυρμήγκι: ΚαριέραΜέλισσα: ΕργατικότηταΚάστορας: Εφευρετικότητα

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 9

Το Group D

Αν η τέταρτη τριάδα ζώων σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωσε, ώστε να είναι και η πρώτη σου επιλογή, τότε η βάση σου και το επίκεντρο στη ζωή σου είναι η οικογένεια. Θέλεις να αισθάνεσαι πως ανήκεις κάπου και μπορείς να χαρίζεις τη φροντίδα του ασβού (μην σε παραξενεύει το χάρισμα του ζώου αυτού), την συμπόνοια του ελαφιού και να εμπνέεις την εμπιστοσύνη μιας πασχαλίτσας.

Ασβός: ΦροντίδαΕλάφι: ΣυμπόνοιαΠασχαλίτσα: Εμπιστοσύνη

Κάνε Το ΤΕΣΤ Με Τα Ζώα Και Βρες Ποιες Είναι Οι Προτεραιότητές Σου Στη Ζωή - Εικόνα 10

To Group E

Τα αταίριαστα ζωάκια του πέμπτου group είναι όλα όσα ζητάει κανείς που θέλει να έχει μια ζωντανή, ευχάριστη σεξουαλική ζωή. Είσαι άτομο με πάθος και αισθησιασμό που θέλει να ζει προσωπικές, ιδιαίτερες στιγμές με τον ερωτικό του σύντροφο.

Κατσίκα: ΠόθοςΓάτα: ΑισθησιασμόςΚόκορας: Πάθος

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα