Η ιρανική τηλεόραση συμβουλεύει τα θύματα οικογενειακής βίας να φιλάνε τα πόδια των αντρών τους

Advertisement
Η ιρανική τηλεόραση συμβουλεύει τα θύματα οικογενειακής βίας να φιλάνε τα πόδια των αντρών τους
Advertisement

Η ισλαμική θεοκρατία του Ιράν συμβούλευσε τις γυναίκες που κακοποιούνται από τους συζύγους τους να σκύψουν και να «φιλήσουν τα πόδια του» και να κάνουν μετά «μασάζ στα πόδια του», καθώς πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τους άντρες τους χαρούμενους.

Μετά τα παράπονα που έγιναν όμως κατά του κρατικού καναλιού, η δημόσια συχνότητα αναδιπλώθηκε και απολογήθηκε για όλα αυτά.

Όλα όσα είπε μια «παραδοσιακή σύμβουλος γάμου» δηλαδή, όπως δήλωνε η γυναίκα που αποφάσισε να σώσει τους γάμους κάνοντας τη γυναίκα υποχείριο του άντρα.

Η ιρανική τηλεόραση συμβουλεύει τα θύματα οικογενειακής βίας να φιλάνε τα πόδια των αντρών τους - Εικόνα 2

Η ειδική συμβούλευσε τις γυναίκες που θέλουν να ζουν σύμφωνα με τα κελεύσματα του Ιράν να «βάζουν έναν κουβά κάτω από τα πόδια του συζύγου που αναπαύεται στον καναπέ του» και να του κάνουν απαλό ποδόλουτρο. Και μετά είπε το καλύτερο:

«Φιλήστε του τα πόδια», καθώς αυτό «είναι μια πράξη υποταγής που θα τον χαλαρώσει από το καθημερινό άγχος, θα αποτρέψει καρδιακές ανακοπές και εγκεφαλικά» και θα «αλλάξει έναν άντρα τουλάχιστον για έναν μήνα».

Η ιρανική τηλεόραση συμβουλεύει τα θύματα οικογενειακής βίας να φιλάνε τα πόδια των αντρών τους - Εικόνα 3

Και οφείλει η γυναίκα να το κάνει αυτό «ακόμα και αν ο άντρας της είναι εθισμένος στα νaρκωτικά ή σε δέρνει, απλά κάνε το και δες να συμβαίνει ένα θαύμα στη ζωή σου»! Η κατακραυγή ήταν ωστόσο γενικευμένη και το κρατικό κανάλι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, υποσχόμενο να «προγραμματίζουμε και να προσέχουμε καλύτερα το περιεχόμενο που μεταδίδουμε».

Τέτοιες απολογίες σπανίζουν ωστόσο στο θεοκρατικό Ιράν και τα κοινωνικά μέσα της χώρας χαιρέτισαν την κίνηση ως πολύ σπουδαία…

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα