Εύχομαι ο εpαστής της γυναίκας μου να την αφήσει έγκυο. Μόνο ένα μωρό θα σώσει το γάμο μας

Advertisement
Εύχομαι ο εpαστής της γυναίκας μου να την αφήσει έγκυο. Μόνο ένα μωρό θα σώσει το γάμο μας
Advertisement

Είμαι 44 ετών και η σύζυγός μου 39. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 18 χρόνια. Ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε αντισύλληψη, αλλά παιδί ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε. Έμαθα για την εξωσυζυγική της σχέση μια μέρα, που γύρισα νωρίτερα στο σπίτι και άκουσα τα βογγητά τους μέσα από το δωμάτιο.

Η γυναίκα μου γυρνάει πάντα από τη δουλειά πολύ νωρίτερα από μένα. Εκείνη τη μέρα, όμως, δεν περίμενε να έρθω κι εγώ νωρίτερα. Δεν είμαι τύπος των αντιπαραθέσεων, ούτε σκόπευα να την αντιμετωπίσω ανοιχτά. Έκατσα ήσυχα στο σαλόνι μέχρι να τελειώσουν.

Κάποια στιγμή, που τελείωσαν, άκουσα τη γυναίκα μου να σηκώνεται από το κρεβάτι και να βγαίνει από το δωμάτιο. Κρύφτηκα πίσω από την πόρτα, για να μη με δει. Ήρθε στην κουζίνα, ψιθύρισε κάτι και ξαναπήγε στο δωμάτιο.

Λίγο αργότερα τους άκουσα, που σηκώθηκαν από το κρεβάτι, εκείνη μπήκε στην κουζίνα και η πόρτα πίσω της έκλεισε.

Στη συνέχεια η σύζυγός μου ξαναγύρισε στο υπνοδωμάτιο μάλλον, για να στρώσει το κρεβάτι και να εξαφανίσει τυχόν σημάδια.

Σιωπηλά πήγα προς την πόρτα, την άνοιξα και την έκλεισα δυνατά και φώναξα «Γύρισα». Έδειξε απογοητευμένη και έκπληκτη, που γύρισα νωρίς σπίτι, αλλά μπορούσα να ακούσω την ανακούφιση στη φωνή της.

Συζητήσαμε τα συνηθισμένα, πώς ήταν η μέρα μας, τί κάναμε και τα λοιπά. Αυτό συνέβη πάνω από ένα χρόνο πριν και το σκέφτηκα πολύ καλά, πριν πάρω την απόφαση να σιωπήσω και να μην της πω κουβέντα.

Μακάρι αυτός να κάνει το θαύμα του και να την αφήσει έγκυο. Ένα παιδί θα έκανε τη γυναίκα μου ευτυχισμένη. Ζηλεύει μέχρι και τις συναδέλφους της, που ζητάνε γονικές άδειες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν με εκπλήσσει, που έχει άλλον, γιατί η σeξουαλική μας ζωή τελευταία είναι αρκετά θλιβερή. Έτσι αποφάσισα να αφήσω τα πράγματα ως έχουν.

Ήξερα εδώ και καιρό ότι υπήρχε κάποιος άλλος. Λίγο ένα διαφορετικό άρωμα στο μαξιλάρι μου, λίγο το ένα παραπάνω πιάτο στο πλυντήριο πιάτων, φαινόταν ότι κάτι ήταν διαφορετικό.

Η κρυφή ελπίδα μου είναι η γυναίκα μου να μείνει έγκυος από εκείνον. Αυτό μόνο μπορεί να σώσει το γάμο μας από το διαζύγιο.

Σωτήρης

Πηγή: singleparent.gr

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα