Ερωτευμένος Αθηναίος έκανε την πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του

Advertisement
Ερωτευμένος Αθηναίος έκανε την πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του
Advertisement

Έpωτας και τρέλα, έννοιες ταυτόσημες. Κι εάν λένε ότι σήμερα δεν υπάρχει αληθινός έpωτας, ας λένε. Επειδή υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις για το ακριβώς αντίθετο. Και πού μπορεί να τις συναντήσουμε; Ακόμη και κάνοντας μια βόλτα πχ. στη Μιχαλακοπούλου.

Ερωτευμένος Αθηναίος έκανε την πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του - Εικόνα 2

H Oλγα είχε τα γενέθλιά της και ο σύντροφός της, Σέργιος, σκέφτηκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει τον έpωτά του για εκείνη. Να αναρτήσει σε στάσεις λεωφορείων στην Αθήνα αφίσες με ευχές το βράδυ της παραμονής των γενεθλίων της. Πιγκουινάκια ερωτευμένα με σύνθημα «Ηappy Birthday Ολγα!»

Ερωτευμένος Αθηναίος έκανε την πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του - Εικόνα 3

Δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε τέτοιες δημόσιες εκφράσεις έpωτα πλέον, αυτό είναι αλήθεια. Γι’ αυτό και ενθουσιαζόμαστε όταν τις συναντάμε και θέλουμε να τις καταγράψουμε απλά για να σας υπενθύμισουμε ότι η πόλη δεν είναι τόσο γκρι όσο δείχνει.

Ερωτευμένος Αθηναίος έκανε την πιο όμορφη έκπληξη για τα γενέθλια της καλής του - Εικόνα 4

Ενας ερωτευμένος πάντα βρίσκει «τρόπο». Ετσι, λοιπόν κι ο Σέργιος κατάφερε να κάνει αυτό που φανταζόταν για την Ολγα, πραγματικότητα. Να κάνει τα γενέθλιά της, την προσωπική της Πρωτοχρονιά, κάτι παραπάνω από αξέχαστα. Η Ολγα είχε τα γενέθλιά της χθες, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Ολγα φυσικά και δεν ήξερε τίποτα. Ολα ήταν μια έκπληξη πολύ καλά μελετημένη από τον σύντροφό της. Η Ολγα, κάνοντας πάντα την ίδια, συγκεκριμένη διαδρομή για την δουλειά της είδε το… δρόμο να της εύχεται «Χρόνια πολλά». Οι αφίσες θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι την Πέμπτη.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα