Αστυνομία προσπάθησε να κάνει φάρσα σε μια πόλη, αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση τους

Advertisement
Αστυνομία προσπάθησε να κάνει φάρσα σε μια πόλη, αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση τους
Advertisement

Οι άνθρωποι εμπιστεύονται στην αστυνομία την ζωή τους, οπότε αναμένουν από τους αξιωματικούς να αντιμετωπίζουν τα καθήκοντα τους με σοβαρό τρόπο. Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι αν κάποιος με στολή ήθελε να κάνει μια φάρσα, θα μπορούσε να το πάει πολύ μακριά. Και το έκανε.

Όλα ξεκίνησαν με μια δημοσίευση στο Facebook από το γραφείο Σερίφη της Allen County (KS) και τελείωσαν με αρκετούς μπερδεμένους και νευρικούς συμπολίτες.

«Θα μπλοκάρουμε την πρόσβαση στο Facebook, το Twitter, το Snapchat, το Instagram, το Tumblr και το YouTube από τις 29 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου», έγραφε η δημοσίευση. Σε πολλούς ανθρώπους διέφυγε το γεγονός ότι ήταν αδύνατο για τον σερίφη να εμποδίσει την πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ανυπόστατο χρονοδιάγραμμα (29 Φεβρουαρίου), καθώς φέτος ο Φεβρουάριος έχει μόνο 28 ημέρες.

Αμέτρητες θυμωμένες απαντήσεις πλημμύρισαν το Γραφείο του Σερίφη της Allen County στο Facebook. «Θα λέγαμε ότι το 99% ή και περισσότερο των σχολίων προέρχονται από το εξωτερικό της δικαιοδοσίας μας», ανέφεραν οι αρχές. «Και μάλλον το 80% από το εξωτερικό του Κάνσας», δήλωσαν. Όσον αφορά σ’ αυτό το άρθρο, η δημοσίευση του έχει πάνω από 2.000 σχόλια, 3.000 αντιδράσεις και 8.000 κοινοποιήσεις.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όμως, ο σερίφης Bryan Murphy αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια. «Η δημοσίευση μας σήμερα, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, σχετικά με το «κλείσιμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» ήταν μια ακόμη επιτυχημένη επίδειξη της δύναμης των κοινωνικών δικτύων», εξήγησε. «Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους, να διαβάζετε προσεκτικά όσα βλέπετε στο διαδίκτυο. Ελέγξτε τα γεγονότα. Δεν είναι όλα αλήθεια, δεν έχει σημασία πόσο καλό μπορεί να φαίνεται. Για εκείνους που την πάτησαν πραγματικά (και εννοούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ), θα ζητούσαμε να σκεφτείτε το ρόλο που παίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή σας «.

Το Γραφείο του Σερίφη της Allen County αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στην κοινότητα του

Όλα ξεκίνησαν με μια δημοσίευση στο Facebook:

Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι επρόκειτο να συμβεί

Κάποιοι προσπάθησαν να μάθουν πώς θα αλλάξουν οι ζωές τους

Άλλοι ήταν απλά εξοργισμένοι

Μερικοί αναζητούσαν ακόμη τρόπους αντιμετώπισης της απαγόρευσης

Αλλά μόνο μια χούφτα άνθρωποι κατάλαβαν το αστείο

Ποιες ήταν οι ενδείξεις; Πρώτα απ ‘όλα, το ανύπαρκτο χρονικό πλαίσιο (29 Φεβρουαρίου), γιατί φέτος ο Φεβρουάριος έχει μόνο 28 ημέρες

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα