Ο Απόστολος Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Advertisement
Ο Απόστολος Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Advertisement

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος επιτέθηκε αναίτια στον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Το απίστευτο αυτό συμβάν συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον χορό της Agroinvest, που έγινε στον “Τσαμαντάνη” στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι».

Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε πως του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, μόλις βγήκαν έξω χωρίς κανένα λόγο άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Στη συνέχεια, μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη. Με εντολή Εισαγγελέα οι 2 άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00′ τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα