ΔΙΑΦΟΡΑ

Άντρας έβαψε τη σκυλίτσα του μοβ και λίγο έλειψε να πεθάνει

Άντρας έβαψε τη σκυλίτσα του μοβ και λίγο έλειψε να πεθάνει
Advertisement

Οι άνθρωποι κάνουν πολλά τρελά και παλαβά με τα κατοικίδια τους, αν και συνήθως τα περισσότερα είναι σχετικά άκακα.

Αυτός ο ιδιοκτήτης όμως πήγε το πράγμα πολύ μακριά, καθώς η σκυλίτσα του λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της από τα καμώματά του.

Πήρε λοιπόν βαφή για μαλλιά και την έκανε τη σκυλίτσα μοβ, καθώς τη φώναζε «Violet» και θεώρησε πως το βιολετί ήταν το κατάλληλο χρώμα γι’ αυτή.

Άντρας έβαψε τη σκυλίτσα του μοβ και λίγο έλειψε να πεθάνει - Εικόνα 2

Το μικρόσωμο μαλτέζ μεταφέρθηκε ωστόσο σε κλινική μικρών ζώων της Φλόριντα με βαρύτατα χημικά εγκαύματα στο σώμα του, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Και παρά το γεγονός ότι οι κτηνίατροι θεώρησαν την υπόθεση τελειωμένη, έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να τη σώσουν. Και κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, το μαλτεζάκι τα κατάφερε, έχοντας χάσει ωστόσο το τρίχωμά της, το οποίο αναγκάστηκαν να ξυρίσουν.

Όπως μας είπε το κέντρο Pinellas County Animal Services, τα εγκαύματα ήταν τόσο σοβαρά που έκαναν το δέρμα της να βγαίνει: «Ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ όσο είχαμε πιστέψει», έγραψαν οι υπεύθυνοι της κλινικής στη σελίδα τους στο Facebook, όπου μοιράστηκαν και τις σχετικές φωτογραφίες: «Πώς θα τα καταφέρει άραγε η μικρούλα να κρατηθεί στη ζωή;».

Άντρας έβαψε τη σκυλίτσα του μοβ και λίγο έλειψε να πεθάνει - Εικόνα 3

Τα κατάφερε όμως, καθώς αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι. Και πλέον έχει και νέο ιδιοκτήτη, τον άνθρωπο που την υιοθέτησε, καθώς το προηγούμενο αφεντικό αποδείχτηκε εντελώς ακατάλληλο για κατοικίδια…

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement