Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια!

Advertisement
Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια!
Advertisement

Η 26χρονη Niamh από την Ιρλανδία βρήκε σε ένα μήνα την άγνωστη δίδυμη «αδελφή» της χάρη σε ένα πείραμα που διοργανώθηκε στο διαδίκτυο.  

Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα0

Η Niamh Geaney αποφάσισε να λάβει μέρος σε ένα πείραμα – διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Επρόκειτο για μια καμπάνια ανεύρεσης των σωσιών. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να βρουν μέσα σε ένα μήνα τον σωσία που θα τους έμοιαζε όσο γίνεται περισσότερο. Ο «άγνωστος δίδυμος» μπορούσε να είναι από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, αλλά απαγορευόταν να είναι κάποιος συγγενής τους.

Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα1

Μετά από λίγες μέρες η Niamh βρήκε την σωσία της. Ηταν η 29χρονη Karen Branigan που έμενε μια ώρα μακρυά της, στην Ιρλανδία. Η συνάντηση όπως αναφέρει η Niamh ήταν στην αρχή αρκετά άβολη και την έκανε να αισθανθεί περίεργα, αλλά μετά όλο το θέμα ήταν διασκεδαστικό.

Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα2

«Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης μας την χάζευα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπο της και τις εκφράσεις που έκανε. Σκεφτόμουν και έλεγα « Ω Θεέ μου, αυτό είναι το δικό μου πρόσωπο» δήλωσε και πρόσθεσε:«Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές είπα την λέξη τρομακτικό» δήλωσε.

Η Karen έχει πέντε αδελφές και έναν αδελφό ενώ η Niamh έχει δύο αδελφές. Και τα δυο κοpίτσια συμφωνούν πως καμία από τις αδελφές τους δεν τους μοιάζει τόσο όσο μοιάζουν οι δυο τους μεταξύ τους.

Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα3

Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα4 Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα5 Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα6 Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα7 Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα8 Οι δυο άγνωστες κοπέλες που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια! - Εικόνα9

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement