«Χαρούμενη ζούγκλα»: Η Τζόυς Ευείδη ανοίγει το σπίτι της στο οποίο μένει με 6 κατοικίδια

Advertisement
«Χαρούμενη ζούγκλα»: Η Τζόυς Ευείδη ανοίγει το σπίτι της στο οποίο μένει με 6 κατοικίδια
Advertisement

Η Τζόυς Ευείδη άνοιξε πριν ένα χρόνο το σπίτι της, συστήνοντας τους 6 συγκάτοικους της, τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Το συγκεκριμένο σπίτι το ξεχώρισε για τρεις λόγους: την φωτεινότητα, τα μεγάλα μπαλκόνια και την αποδοχή της σπιτονοικοκυράς της για τα ζώα. «Έχω τρεις γάτες και ισάριθμα σκυλιά. Πάντα αγαπούσα τα ζώα. Είχαμε και στο πατρικό μου. Κάποια στιγμή που έμεινα χωρίς ζώο, κόντεψα να τρελαθώ. Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθάω τα αδέσποτα.

Ευαισθητοποιήθηκα μέσω Facebook με τις τραγικές ιστορίες για ζώα που δημοσιεύονταν. Όταν βλέπεις τι συμβαίνει, δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος», δήλωσε η Τζους.

Τον προσωπικό της χώρο κοσμούν ξύλινα γλυπτά και αρκετοί πίνακες ενώ η ίδια αποκαλύπτει πως της αρέσει να φροντίζει το σπίτι αλλά δεν είναι μανιακή με την καθαριότητα: «Θα μπορούσα να ζήσω με δώδεκα υπηρέτες, αλλά δεν έχω να τους πληρώσω. Ούτε μπάτλερ έχω! Γενικά δεν έχω ιδιοτροπίες, ούτε με τις ζημιές στο σπίτι στεναχωριέμαι ιδιαίτερα . Ξέρω ότι ο καναπές θα ζήσει πιο πολύ από εμένα γι’ αυτό δεν ανησυχώ», εξηγεί η γνωστή ηθοποιός.

Εκμυστηρεύσεις έκανε και για την προσωπική της ζωή. Έχει ερωτευτεί πολλές φορές και νιώθει τυχερή για αυτό. «Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, αλλά λόγω της δουλειάς έχω φορέσει πολλά νυφικά. Τα έχω χορτάσει. Δεν τον ονειρεύτηκα και πολύ τον γάμο για να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαι από τις γυναίκες που είχα αυτή την εικόνα για εμένα, είχα περισσότερο πνευματικές αναζητήσεις».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσινέλη:

 Πηγή: womantoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα