ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του
Advertisement

Ο 64χρονος κυνηγός δέχθηκε πυρά από την ίδια του την καραμπίνα όταν το κυνηγόσκυλό του πάτησε τη σκανδάλη.

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στη Ρωσία με ένα κυνηγό που έπεσε θύμα του ίδιου του σκύλου καθώς τον πυροβόλησε με την καραμπίνα του.

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του - Εικόνα 2

Το δυστύχημα έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή ενώ ο άτυχος άντρας είχε πάει για κυνήγι σε μια περιοχή της νότιας Ρωσίας μαζί με ένα ξάδελφό του.

Την ώρα που βγήκαν απ’ το αυτοκίνητο οι δύο άντρες και μαζί τα δύο εσθονικά κυνηγόσκυλα, ο 64χρονος Σεργκέι Τερεκχόφ ακούμπησε το όπλο του στο γόνατό του με το κοντάκι να ακουμπάει στο έδαφος και την κάννη να είναι στραμμένη προς το στομάχι του. Πάνω στον ενθουσιασμό του το ένα απ’ τα δύο σκυλιά έτρεξε προς την αγκαλιά του αφεντικού του και πάτησε με το πόδι του τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τον άτυχο άντρα.

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του - Εικόνα 3

Οι αστυνομικοί που διερευνούν το περιστατικό δήλωσαν ότι ο 64χρονος υπέκυψε από τραύματα στο στομάχι καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, αν και σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο Vzglyad-Info κατέληξε στο νοσοκομείο περίπου μια ώρα αργότερα. Η ίδια πηγή μετέδωσε ότι το θύμα πρόλαβε να περιγράψει στους γιατρούς τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του - Εικόνα 4

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του - Εικόνα 5

Ρωσία: Σκύλος πυροβόλησε θανάσιμα το αφεντικό του - Εικόνα 6

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement