Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας

Advertisement
Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας
Advertisement

Η διεύθυνση της σχολής του πανεπιστημίου La Sapienza στη Ρώμη δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με το παρελθόν του. Οι φοιτητές του στο πανεπιστήμιο La Sapienza στη Ρώμη τον γνώριζαν ως καθηγητή Ruggero Freddi. Αυτό που δεν γνώριζαν μέχρι πρόσφατα για τον άνθρωπο που προσπαθούσε να τους μυήσει στον κόσμο των μαθηματικών μέσα στα αμφιθέατρα, ήταν ότι στο παρελθόν πρωταγωνιστούσε με εξαιρετική επιτυχία σε ταινίες γκέι πορνό, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Carlos Masi.

Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας - Εικόνα 1

Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας - Εικόνα 2

Το… πονηρό παρελθόν του καθηγητή πανεπιστήμιου ήρθε πρόσφατα στο φως, όταν ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook που τον έδειχνε να επιδεικνύει ημίγυμνος τους μύες του. Κάποιος τον αναγνώρισε και έσπευσε να ενημερώσει μια τοπική εφημερίδα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν μαθεύτηκε η παλαιότερη καριέρα του, ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε στην Repubblica όταν δεν τον πειράζει καθόλου που αποκαλύφθηκε το μυστικό του. «Κάποιοι φοιτητές μου αναδημοσίευσαν το βίντεο σε κάποια site και έπειτα αποκαλύθηκε η προηγούμενη ζωή μου ως πορνοστάρ. Πάντως δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι», εξηγεί ο Freddi, που στράφηκε στο πορνό λόγω της ανεργίας στην Ιταλία.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, έψαχνε παλαιότερα δουλειά ως μηχανικός υπολογιστών αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει κάποια θέση. Τότε του έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε πορνό στις ΗΠΑ και δεν δίστασε στιγμή. «Τα λεφτά ήταν καλά και φαινόταν ένα αρκετά διασκεδαστικό επάγγελμα», λέει ο καθηγητής, που συνεργάστηκε έπειτα σε αρκετά ερωτικά φιλμ με το στούντιο Colt.

Το 2013, επέστρεψε στην Ιταλία όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα μαθηματικά, εκτός από το πτυχίο που είχε ήδη στους υπολογιστές. Έπειτα βρήκε δουλειά στον κλάδο του και αποφάσισε να αφήσει πίσω του την καριέρα του πορνοστάρ.

Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας - Εικόνα 3

«Το περίμενα πως κάποια στιγμή θα μαθαινόταν τι έκανα προηγουμένως, αλλά δεν περίμενα να φτάσει να μιλάει για αυτό όλη η χώρα», είπε στη Repubblica o Freddi, σχολιάζοντας τον σάλο που έχει προκληθεί. Πάντως ο ίδιος δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα πρόβλημα με τη διεύθυνση της σχολής μαθηματικών, που φαίνεται να είναι αρκετά… ανοιχτόμυαλη.

Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας - Εικόνα 4

Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας - Εικόνα 5

Από πρωταγωνιστής σε γκέι πορνό, έγινε καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας - Εικόνα 6

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα