Οι καλύτερες καφετέριες στα Ιωάννινα για διάβασμα!

Advertisement
Οι καλύτερες καφετέριες στα Ιωάννινα για διάβασμα!
Advertisement

Το να διαβάζεις στο σπίτι είναι συνήθως κομμάτι δύσκολο, αφού όλο και κάτι θα βρεθεί να σου αποσπάσει την προσοχή, και αν είσαι στα Ιωάννινα, το να κάνεις όλη τη διαδρομή με το λεωφορείο από το κέντρο μέχρι τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου σου φαίνεται χάσιμο χρόνου.

Η εναλλακτική σε αυτά τα δύο, είναι να διαβάσεις σε μια καφετέρια και οι επιλογές σου είναι αρκετές. Αυτά είναι τα 4 αγαπημένα μας σημεία στα Ιωάννινα που δεν θα σε απογοητεύσουν!

Το Μικρό Δέντρο

Είναι όντως μικρό, και δύο σε ένα. Βιβλιοπωλείο και καφετέρια μαζί, γίνεται κατευθείαν το ιδανικό μέρος για διάβασμα. Ωραίες μελωδίες στα ηχεία, υπέροχος καφές και το καλύτερο mood για να σε πείσει πως πρέπει να περάσεις λίγο χρόνο πάνω από τα βιβλία, αφού έτσι και αλλιώς σε περικυκλώνουν!

The Candy Cup

Το The Candy Cup είναι κρυμμένο στην Μιχαήλ Αγγέλου, και θα το αγαπήσεις γιατί εκτός από απίστευτα  cupcakes, έχει την καλύτερη ατμόσφαιρα για διάβασμα. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στον εσωτερικό χώρο – ο οποίος είναι πολύ όμορφα και απλά διακοσμημένος- , η μουσική ίσα ίσα που ακούγεται στα ηχεία, και η αλήθεια είναι πως σπάνια θα το βρεις γεμάτο, κάτι που τα κάνει ιδανικό αν έχεις δυσκολίες στο να συγκεντρώνεσαι.

Say Yes

Ένα από τα πιο ήσυχα μέρη που θα βρεις στα Ιωάννινα, με μουσική σε decibel που σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς με ευκολία, και τέλεια snacks σε περίπτωση που πεινάσεις και θες να τσιμπήσεις κάτι . Είναι στο κέντρο της πόλης, οπότε δεν θα χρειαστεί να περπατήσεις. Τα τεράστια τραπέζια είναι ό,τι πρέπει σε περίπτωση που θέλεις να διαβάσεις με παρέα.

Garisson

Αν μένεις στα Γιάννενα, το Garisson ίσως να μην είναι το πρώτο μαγαζί που θα ερχόταν στο μυαλό σου αν έψαχνες ένα μέρος να διαβάσεις. Κι’ όμως, στον πρώτο όροφο, το Garisson παρέχει εκτός από Wi-Fi, power banks για να φορτίσεις το κινητό σου, cooling stands για το λάπτοπ σου, και φυσικά είναι δίπλα ακριβώς στη στάση του λεωφορείου για πανεπιστήμιο.

Πηγή: mycampus.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα