Μωράκι ιπποπόταμος παίζει με το νερό σε ένα βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα

Advertisement
Μωράκι ιπποπόταμος παίζει με το νερό σε ένα βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα
Advertisement

Γνωρίστε τη Φιόνα, τον άτακτο ιπποπόταμο που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα δεινά αυτού του κόσμου. Η μικρή Φιόνα ζυγίζει ήδη 165 κιλά και φιλοξενείται στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στο Οχάιο. Είναι ήδη αρκετά γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το βίντεο των 81 δευτερολέπτων, που αγγίζει την τελειότητα.

Στο βίντεο βλέπουμε τη Φιόνα να παίζει με το νερό και μας διδάσκει ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή σαν ένα μεγάλο πάρτι. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον ζωολογικό κήπο, με την ακόλουθη λεζάντα: «Οι ιπποπόταμοι λατρεύουν το νερό και γι’ αυτό οι Έλληνες τους έδωσαν την ονομασία ‘άλογα του ποταμού’. Οι ιπποπόταμοι περνούν μέχρι και 16 ώρες την ημέρα στο νερό!»

Φυσικά, η ζωή της Φιόνα δεν ήταν πάντα εύκολη. Όπως κάθε μεγάλη σταρ, έπρεπε να περάσει από κάποιες δυσκολίες μέχρι να φτάσει στη φήμη και την αναγνωρισιμότητα. Η Φιόνα γεννήθηκε 6 εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι έπρεπε, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Ουσιαστικά, αυτό που θέλει να μας υπενθυμίσει, είναι: ζήστε τη ζωή σας στο έπακρο και απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή. Γνωρίστε τη Φιόνα, τον άτακτο ιπποπόταμο που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα δεινά αυτού του κόσμου.

Μωράκι ιπποπόταμος παίζει με το νερό σε ένα βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα - Εικόνα 1

Τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από τον ζωολογικό κήπο, δείχνουν τη μικρή Φιόνα να παίζει με τη μαμά της.

Μωράκι ιπποπόταμος παίζει με το νερό σε ένα βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα - Εικόνα 2

Είναι ήδη αρκετά γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το βίντεο των 81 δευτερολέπτων, που αγγίζει την τελειότητα.

Μωράκι ιπποπόταμος παίζει με το νερό σε ένα βίντεο που θα σας φτιάξει την μέρα - Εικόνα 3

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement