Καλογρέζα: Πατέρας άφησε στο μπαλκόνι τον 11χρονο γιο του για τιμωρία

Advertisement
Καλογρέζα: Πατέρας άφησε στο μπαλκόνι τον 11χρονο γιο του για τιμωρία
Advertisement

Ένα αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή, στην τοποθεσία της Καλογρέζας όταν ένας ασυνείδητος πατέρας σκέφτηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να συνετίσει τον 11χρονο γιο του, ήταν να τον κλειδώσει για 45 περίπου λεπτά στο μπαλκόνι.

Επακόλουθο ήταν ο νεαρός μαθητής της 6ης Δημοτικού να πανικοβληθεί και να ξεκινήσει να ουρλιάζει.

Με σπαρακτικές φωνές ικέτευε τους γονείς του να ανοίξουν την πόρτα με την μητέρα του να επιχειρεί να πείσει τον πατέρα που όμως ήταν ανένδοτος επιμένοντας σε αυτόν τον παραδειγματικό τρόπο τιμωρίας.

Μάλιστα μετά από μερικά λεπτά αποφασισμένος να μην ενδώσει στα παρακάλια του γιου του και της μητέρας του, κλείδωσε και την ίδια στο μπαλκόνι.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό του Α.Τ Φιλαδέλφειας, ενώ ειδοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό προχώρησαν σε καταγραφή του συμβάντος και… επέπληξαν τον νταή γονέα, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι οδηγός σε σχολικό λεωφορείο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν στη σύλληψή του καθότι δεν υποβλήθηκε εναντίον του μήνυση από τη σύζυγό του ή από κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Καλογρέζα: Πατέρας άφησε στο μπαλκόνι τον 11χρονο γιο του για τιμωρία - Εικόνα 2

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους γείτονες, το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές εξαιτίας των ομηρικών τους καβγάδων που σηκώνουν στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά κάθε τρεις και λίγο.

Με βάση άλλες μαρτυρίες, το ζευγάρι δεν έχει βάλει κουρτίνες στα παράθυρα του διαμερίσματος με συνέπεια ακόμη και οι ιδιαίτερες προσωπικές τους στιγμές να γίνονται σε δημόσια θέα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα