Γυναίκα ήθελε να πετάξει με το παγώνι της μέσα στο αεροπλάνο

Advertisement
Γυναίκα ήθελε να πετάξει με το παγώνι της μέσα στο αεροπλάνο
Advertisement

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν με ζώα, συνήθως έχουν μαζί τους μικρά σκυλιά ή κάποια γάτα. Αλλά μια γυναίκα που εμφανίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty, είχε μαζί της κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο ασυνήθιστο.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως το παγώνι ήταν ζώο πιστοποιημένο ως σύντροφος συναισθηματικής στήριξης. Άτομα με συναισθηματικές και ψυχολογικές διαταραχές έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν αεροπορικώς μαζί με τα ζώα τους στη καμπίνα του αεροπλάνου, χωρίς να είναι απαραίτητο το να βρίσκονται σε ειδικό κλουβί ή στο χώρο αποσκευών ενώ συχνά ταξιδεύουν δωρεάν.

Η γυναίκα έφτασε στο αεροδρόμιο, ισχυριζόμενη ότι το μεγαλοπρεπές πουλί είχε το δικό του εισιτήριο για πτήση της United Airlines, σύμφωνα με  ρεπορτάζ του Fox News. Το αίτημά της απορρίφθηκε και το πουλί δεν έγινε δεκτό.

«Αυτό το ζώο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για διάφορους λόγους, όπως το βάρος και το μέγεθός του. Το εξηγήσαμε στους πελάτες τρεις φορές πριν φτάσουν στο αεροδρόμιο», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Γυναίκα ήθελε να πετάξει με το παγώνι της μέσα στο αεροπλάνο - Εικόνα 2

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρία Delta ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει αυστηρότερους κανονισμούς για τα ζώα συναισθηματικής υποστήριξης, προτρέποντας άλλες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της United Airlines, να επανεξετάσουν τους δικούς τους κανόνες.

Η United επιβεβαίωσε ότι επανεξετάζει τις τρέχουσες πολιτικές της για τα ζώα.

«Η United είναι αφοσιωμένη στην παροχή άνετης εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας, καθώς γνωρίζουμε ότι ορισμένοι  χρειάζονται ένα ζώο συναισθηματικής υποστήριξης για να τους βοηθήσει στο ταξίδι τους. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους τους επιβάτες μας, οι κανόνες απαιτούν επί του παρόντος από αυτούς τους πελάτες να παρέχουν τεκμηρίωση από ιατρικό προσωπικό και να μας ενημερώνουν τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα», αναφέρει η εταιρία.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα