Φτιάξτε την πιο εντυπωσιακή τριπλόγυριστή πλεξούδα για τη μικρή σας πριγκίπισσα ( video)

Advertisement
Φτιάξτε την πιο εντυπωσιακή τριπλόγυριστή πλεξούδα για τη μικρή σας πριγκίπισσα ( video)
Advertisement

Όλες οι μανούλες είμαστε συνέχεια πολύ απασχολημένες καθώς πάντα όλο και κάτι μένει να κάνουμε στο σπίτι… Ωστόσο, όταν το παιδί μας θέλει, παρόλες τις δουλειές που έχουμε να του φτιάξουμε και ένα υπέροχο χτένισμα, κάποιες φορές αυτό είναι αδύνατο καθώς είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Αλλά εμείς βρήκαμε για εσάς, ένα απίστευτο βίντεο που θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε στις μικρές σας πριγκίπισσες μια υπέροχη πλεξούδα, η οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

Δεν είναι χρονοβόρο χτένισμα και έτσι και εσείς θα τελειώσετε νωρίς με τα μαλλιά της μικρής σας και αυτή θα είναι τρισευτυχισμένη με το αποτέλεσμα!

Οδηγίες για το πως να κάνετε το χτένισμα:

Χωρίστε  τα μαλλιά σε τρία τμήματα και κάντε τρεις αλογοουρές και στρίφτε χαλαρά το μαλλί από μέσα προς τα έξω και στα τρία τμήματα. Περάστε την πλευρά κάθε αλογοουράς στο μεσαίο τμήμα Στη συνέχεια, χαλαρώστε λίγο την μια αλογοουρά η οποία θα έχει δημιουργηθεί. Τυλίξτε τις 2 αλογοουρές από (κάτω) προς τα πάνω στο μεσαίο τμήμα και στερεώστε τες με ένα λαστιχάκι. Έπειτα,  πάρτε το κάτω μέρος από κάθε αλογοουρά και τυλίξτε το προς τα πάνω συνεχώς.

Δεν είναι πολύ εύκολη; Στην αρχή μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολη αλλά δεν είναι, όταν εξοικειωθείτε θα σας φαίνεται παιχνιδάκι!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Πηγή:  daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα