Ελένη Ράντου: Είναι δυσβάσταχτη η ζωή με έναν σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια

Advertisement
Ελένη Ράντου: Είναι δυσβάσταχτη η ζωή με έναν σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια
Advertisement

Ελένη Ράντου: ”Είναι δυσβάσταχτη η ζωή με έναν σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια”

Η αλήθεια είναι ότι μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Η Ελένη Ράντου τα λέει (για μία ακόμη φορά) έξω από τα δόντια στην εκπομπή DOT.

Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αφού αποκάλυψε την ηλικία της, έκανε για μία ακόμη φορά ξεκάθαρη την άποψή της για τις μακροχρόνιες σχέσεις και την απιστία.

” Σε μία μακροχρόνια σχέση είναι τρομερά υποκριτικό να πεις ότι κανένας δεν έχει απιστήσει, ότι κάποιος είναι πιστός εφ’ όρου ζωής. Όταν μία σχέση κοντεύει τα 20 – 30 χρόνια, δεν αληθεύει αυτό, είναι ένας μύθος αστικός. Πολλές φορές τονώνει τη συζυγική σχέση”.

”Η ουσία είναι τι θα δεις στο μάτι του άλλου. Εάν στο μάτι του άλλου δεν δεις ‘σήκω και φύγε τώρα από δίπλα μου δεν σε αντέχω’ και δεις ότι ‘άσε με να το ζήσω, το έχω ανάγκη και εγώ επί της ουσίας για εσένα είμαι εδώ’, εγώ δεν θα θύμωνα”.

Ελένη Ράντου: Είναι δυσβάσταχτη η ζωή με έναν σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια - Εικόνα 2

Σε ερώτηση μάλιστα του Αναγνωστόπουλου αν αυτό είναι pathetic, η Ράντου απάντησε ως εξής:

”Είναι πολύ ουσιαστικό αυτό που σου λέω, δεν είναι pathetic. Γιατί θα το καταλάβεις στο μάτι του άλλου αν αυτή η απιστία είναι κάτι που είναι σοβαρό και πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση, ή είναι κάτι το οποίο το έχει ανάγκη ο άλλος γιατί και η μονογαμία είναι ένα σχέδιο κοινωνικό, το οποίο είναι σύμβαση. Εκεί χρειάζεται κατανόηση. Αν βέβαια ξεκινά μια άλλη σελίδα στη ζωή του άλλου, εκεί πληγώνει, πονάει πολύ. Πάντα αυτός που πρώτος γυρνάει και κοιτάει αλλού πληγώνει τον άλλον. Είναι θέμα αν θα το κάνει ο ένας ή ο άλλος πρώτος. Είναι και θέμα εγωισμού. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι δυσβάσταχτη η ζωή με έναν σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια”.

” Μικρή φανταζόμουν ότι μια απιστία σημαίνει ότι κάποιος περνάει καλά, ότι δεν σε υπολογίζει. Κανένας δεν περνάει πολύ καλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλοι ζορίζονται. Αυτό το συμπέρασμα σε βοηθάει να μην πληγώνεσαι τόσο γιατί νιώθεις ότι ο άλλος έχει ανοίξει ένα κεφάλαιο το οποίο τον στριμώχνει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι πάει και κάνει κάτι και εσένα σε έχει ξεχάσει και σε έχει κλείσει σε ένα κλουβί. Θέλω να πιστεύω ότι τόσο γαϊδουρινές περιπτώσεις είναι εξαίρεση. Ο κανόνας λέει ότι είναι μια ζόρικη περίπτωση”.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement